//Ληντς: Οπαδοί κατέστρεψαν αυτοκίνητα και συγκεντρώνουν χρήματα για την επιδιόρθωση! Το ίδιο δεν κάνουν και οι δικοί μας οι αριστεριστές;

Ληντς: Οπαδοί κατέστρεψαν αυτοκίνητα και συγκεντρώνουν χρήματα για την επιδιόρθωση! Το ίδιο δεν κάνουν και οι δικοί μας οι αριστεριστές;

Οι οπαδοί της Λιντς με τους έξαλλους πανηγυρισμούς για την άνοδο και τον τίτλο, προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα, όμως, συγκεντρώνουν χρήματα για να τα διαθέσουν στους κατόχους των οχημάτων ως αποζημίωση!

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα από το βράδυ της Παρασκευής γιορτάζει, καθώς ξέρει πως τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Premier League επιστρέφοντας έπειτα από 16 χρόνια, ενώ, είναι πλέον και Πρωταθλήτρια στην Championship μετά το 1-0 της Στόουκ επί της Μπρέντφορντ το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι οπαδοί των «παγωνιών» συγκεντρώθηκαν έξω από το «Έλαντ Ρόουντ» για να πανηγυρίσουν για την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους, ωστόσο, κάπως… ξέφυγαν και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, οι φίλοι της Λιντς συγκεντρώνουν πλέον χρήματα για να τα διαθέσουν στους κατόχους των οχημάτων ώστε να συνεισφέρουν στην επιδιόρθώσή τους!