Το πρότζεκτ διεξάγεται με χρήματα των Σουηδών φορολογουμένων

Αυτό το φθινόπωρο, ο Δήμος Boden και το Save the Children θα ξεκινήσει ένα κοινό έργο με τη βοήθεια των χρημάτων των φορολογουμένων, που αφορά μια υποτιθέμενη «αντιρατσιστική» εκστρατεία και θα διδάξει στους μαθητές «το θεμέλιο της σωστής αξίας». Το Society News αποκαλύπτει ότι ο υπεύθυνος εμπνευστής του Save the Children είναι ακτιβιστής ασύλου και συνδέεται με τον ισλαμιστική οργάνωση Ιμπν Ρουσντ, η οποία είναι γνωστή πως διαδίδει μίσος.

Το προτζεκτ ονομάζεται «μάθηση κατά των ρατσιστικών δράσεων». Στο πλαίσιο του έργου, οι μαθητές θα αναγκαστούν να “θεμελιώσουν την ορθή αξία” από το φθινόπωρο στα δημοτικά και δευτεροβάθμια σχολεία των περιοχών Stureskolan, Brönjaskolan και Björknäsgymnasiet. Θεωρείται απαραίτητο “γιατί δεν πιστεύουμε ότι οι πολίτες είναι τόσο διαφωτισμένοι όσο οι διοργανωτές και δεν γνωρίζουν τι είναι ρατσιστικό” λένε οι διοργανωτές.

Ο Magnus Åkerlund είναι ο επικεφαλής της εκπαίδευσης στο δήμο και δεν δίστασε να δεχτεί όταν ο οργανισμός Save the Children επικοινώνησε μαζί του με ένα αίτημα να επιτρέψουν στα σχολεία να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση ενός έργου που είναι μια πιλοτική μελέτη για την ανάπτυξη μεθόδων στο σχολείο για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.

Σύμφωνα με το Social News με στοιχεία από τα έγγραφα της Σουηδικής Υπηρεσίας για τη Νεολαία και την Κοινωνία των Πολιτών (MUCF), αποδεικνύεται ότι το πιλοτικό σχέδιο στο Boden έλαβε αρχικά 1.022.525 σουηδικές κορώνες σε κρατικές επιχορηγήσεις για δραστηριότητες κατά του ρατσισμού και παρόμοιων μορφών μισαλλοδοξίας. Ωστόσο, το τι περιλαμβάνεται στις έννοιες του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας δεν προσδιορίζεται.

Η Άννα Γουάρα είναι υπεύθυνη για τις επιχειρήσεις του Save the Children και εκείνη που έχει ξεκινήσει το φερόμενο αντιρατσιστικό σχέδιο. Πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει τώρα, αλλά ταυτόχρονα θέλει πολλά περισσότερα.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η Waara δεν είναι μόνο υπεύθυνη για τις λειτουργίες του Save the Children. Σύμφωνα με το δικό της προφίλ στο Facebook και τον ιστότοπο της ισλαμιστικής ένωσης Ibn Rushd, είναι επίσης μέλος του εθνικού συμβουλίου αυτού του οργανισμού. Το Ibn Rushd είναι μια ένωση που δέχθηκε έντονη και επανειλημμένη κριτική για το ότι είναι αντιδημοκρατικοί που προσπαθούν να οικοδομήσουν μια ισλαμική παράλληλη κοινωνία στη Σουηδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *