Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκε να περάσουν από τη συνάντηση του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού με υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να φανούν τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος με τις κινήσεις του αυτές έθεσε τις βάσεις για να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας και ανομίας στην πόλη. Η Αστυνομία με εντολή του Υπουργού τοποθετεί πλέον καθημερινά ενισχυμένες δυνάμεις στις Αχαρνές, αρχής γενομένης από το βράδυ της Παρασκευής. Με τον τρόπο αυτό θα προβεί σε στοχευμένες επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου με απώτερο στόχο να εξαλείψει κάθε μορφής παραβατικότητας.

Στο στόχαστρο των ελέγχων και των επιχειρήσεων μπαίνουν όλοι όσοι κινούνται εκτός νόμου. Από τους οδηγούς αυτοκινήτων με εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο, έχουν φιμέ τζάμια, παίζουν μουσική στη διαπασών, κάνουν επίδειξη ή κινούνται περίεργα μέχρι χρήστες ουσιών, κλέφτες, διαρρήκτες, εμπόρους ναρκωτικών ή άτομα που οπλοφορούν. Ο αγώνας που ξεκίνησε θα είναι διαρκής έως ότου αποκατασταθεί η τάξη στην πόλη. «Ήρθε η αρχή του τέλους για όσους νομίζουν ότι θα κινούνται σε αυτή τη πόλη και θα κάνουν ό,τι θέλουν. Ο νόμος θα εφαρμοστεί για όλους είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός.

Τα πρώτα σημάδια δόθηκαν από το βράδυ της Παρασκευής όταν πραγματοποιήθηκε πληθώρα επιχειρήσεων από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις στις Αχαρνές. Οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα, καθώς όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης είναι προσωπικό του στοίχημα η εξάλειψη της ανομίας στο Δήμο Αχαρνών. Στόχος είναι η πάταξη της ανομίας, η εξάλειψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας κάθε μορφής, το χτύπημα στις συμμορίες και τις παράνομες συμπεριφορές κάθε είδους.

Ήδη το βράδυ της Παρασκευής βεβαιώθηκαν 73 παραβάσεις και 5 πλημμελήματα, ενώ αφαιρέθηκαν 15 διπλώματα, 21 άδειες κυκλοφορίας, 30 πινακίδες και έγιναν 5 ακινητοποιήσεις. Ένας πρώτος απολογισμός που μαρτυρά όμως την αποτελεσματικότητα των δράσεων που αναλαμβάνει πλέον η Ελληνική Αστυνομία μετά την παρέμβαση του Δημάρχου.   

Οι έλεγχοι και οι επιχειρήσεις θα είναι συνεχείς και οι δημότες των Αχαρνών θα πρέπει να είναι σίγουροι πως πλέον οι παραβάτες κάθε είδους δεν θα μείνουν ατιμώρητοι μέχρι η πόλη να αποκτήσει ξανά τη φυσιολογική της ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *