Συνάντηση με τον Υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την πόλη των Αχαρνών και κυρίως το θέμα της ανέγερσης του καταφυγίου αδέσποτων ζώων το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες φροντίδας για τα ζώα συντροφιάς που το έχουν ανάγκη.

Ακόμη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για ζητήματα που αφορούν σε περιοχές όπως η Αμυγδαλέζα, οι Λεκάνες και τα Βασιλικά κτήματα. Ο κ. Βορίδης  τόνισε ότι από τη δική του πλευρά θα συμβάλει σε ότι τον αφορά και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Αχαρνών.

 «Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ζητήματα που άπτονται την πόλης μας. Πρόθεση μας σύντομα να υλοποιηθεί  το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που τόσο πολύ ανάγκη έχει η περιοχή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για το ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε σε μία περαιτέρω συνεργασία για ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας.» τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *