Μία ακόμη σύσκεψη με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/7) στον Δήμο Αχαρνών. Η σύσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων για την παρακολούθηση δεδομένων, δεικτών και δράσεων που έχουν καθιερωθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός είχε θέσει το θέμα της εγκληματικότητας σε βασική προτεραιότητα και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται σε κάθε πεδίο, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και μορφών ήπιας παραβατικότητας όπως της ηχορύπανσης και της οδικής ασφάλειας.

Οι παρευρισκόμενοι προχώρησαν σε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες ευθύνης τους, τη μέχρι τώρα αποτελεσματικότητά τους, τις δράσεις που βρίσκονται εν εξελίξει, αλλά και τον σχεδιασμό για το προσεχές διάστημα.    

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι: Γ.Γαλιάτσος Αντιστράτηγος ε.α. Σύμβουλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Υποστράτηγος ΓΑΔΑ Ε. Δασκαλάκης, ο Υποδιοικητής Ασφαλείας Αττικής ταξίαρχος Κ. Παναγιωτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Γ. Συκιωτάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής κ. Ι. Δημητρακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής Σ. Δόσχορης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διοικητής Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ε. Πλακιάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διοικητής Α’ΑΤ Αχαρνών Π. Συρμαλής, ο Αστυνόμος Α’ Διοικητής ΒΑΤ Αχαρνών – Ολυμπιακού Χωριού Ι. Καπελάκης, ο Αστυνόμος Β’ του τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών Χ. Νίκας, ενώ την Επιτροπή Αντιμετώπισης της Εγκληματικότητας του Δήμου Αχαρνών εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Σ. Τοπαλίδης και ο κ. Γ. Κουλόγιαννης.

«Η αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και οι προσπάθειες μας είναι διαρκείς. Αυτό περιλαμβάνει κάθε μορφή παραβατικότητας και σε αυτό το πλαίσιο βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Πολιτεία και τις αρμόδιες Διευθύνσεις. Ο στόχος όλων μας άλλωστε είναι κοινός, να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας όλων των δημοτών και είμαστε σίγουροι πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ανέφερε μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός.    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *