Άσβηστη η οργή για το άθλιο νομοθέτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

«Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν σήμερα Σάββατο (6/7) στο Family Pride που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από σχετικό κάλεσμα της ομάδας «Ελληνίδες μάνες».

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του συγκεκριμένου Pride ήταν η ανάλυση του δημογραφικού προβλήματος, όπως επίσης και το να σταλούν μηνύματα στους νέους για τη σημασία της παραδοσιακής οικογένειας.

Κατά τις ομιλίες, επισημάνθηκε πως στόχος είναι η δράση αυτή να γίνει θεσμός και ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση να λάβει το μήνυμα έτσι ώστε να στηρίξει εμπράκτως την ελληνική οικογένεια «που αποτελείται από μητέρα, πατέρα και παιδιά» όπως ανέφεραν κατ’ επανάληψη οι διοργανωτές.

 

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες και λάβαρα ενώ αρκετοί ήταν οι γονείς που έφεραν μαζί τα παιδιά τους τα οποία κρατούσαν μπαλόνια. Ένα από τα πανό έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά – Οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή», στο οποίο απεικονίζεται ένας πατέρας και με μία μητέρα, με το παιδί της αγκαλιά.

Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση η οποία παρουσιάζεται ως «μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής οικογένειας», συμμετέχει και μερίδα μελών του δεξιού χώρου.

Αμέσως μετά τις ομιλίες ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *