«Το πιο σκοτεινό πράγμα! Είναι γενοκτονία»: Το σατανικό πρόγραμμα που σόκαρε τον Τάκερ, vid

Επί της ουσίας…”αυτοκτονούν” μεγάλη μερίδα πολιτών!! Και μάλιστα με το νόμο!

Το κράτος του Καναδά βρίσκει εμπόδια σε ό,τι αφορά την επέκταση του προγράμματος υποβοηθούμενης αυτοκτονίας σε άτομα που πάσχουν αποκλειστικά από ψυχικές ασθένειες.

Η χώρα του Τζάστιν Τριντό προσφέρει ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο σε ανίατα και χρόνια άρρωστα άτομα, αλλά το σχέδιο επέκτασης του προγράμματος σε άτομα με ψυχικές ασθένειες έχει διχάσει τους Καναδούς, ανέφεραν οι New York Times.

Η αμφιλεγόμενη πολιτική θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε στον Καναδά με ανίατη ιατρική πάθηση να υποβάλει αίτηση για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, ακόμη κι αν η ασθένεια δεν είναι σε τερματικό στάδιο, γεγονός που καθιστά τον νόμο ένα από τα πιο ελαστικά προγράμματα υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στον κόσμο.

Ο Καναδάς εισήγαγε τον ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του το 2015 ότι η απαίτηση από τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν αφόρητα δεινά παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα στην ελευθερία και την ασφάλεια.

Πάνω από 13.000 Καναδοί (!!!) υπέστησαν ευθανασία στο πλαίσιο του προγράμματος το 2022, με τοςυ αριθμούς να παρουσιάζουν αύξηση 31% σε σχέση με το 2021!

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Καναδά, ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, είχε αναφερθεί σε έξαλλη κατάσταση πάνω στην επέκταση του συγκεκριμένου σατανικού προγράμματος:

«Τι είναι αυτό;; Είναι μία γενοκτονία! Είναι το πιο σκοτεινό πράγμα που έχω δει»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *