Επικρατεί τέτοιος πανικός όπου οι Ουκρανοί μεταφέρουν δυνάμεις από το Κίεβο στην ζώνη πολέμου για να μην καταρρεύσει το μέτωπο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι ρωσικές δυνάμεις πέτυχαν θρίαμβο στην Avdiivka….
Οι Ουκρανοί έχασαν δύο πόλεις που είχαν οχυρωθεί από το 2014 και ήταν προετοιμασμένες για μακροχρόνιο πόλεμο το Bakhmut και τώρα την Avdiivka…
Ο Ουκρανικός στρατός αποχώρησε κακήν κακώς από την Avdiivka και αυτό δίνει μεγάλο πλεονέκτημα…
Οι ρωσικές δυνάμεις… ακολούθησαν τέλεια στρατηγική….
Αρχικά άφησαν τους Ουκρανούς να αντεπιτεθούν, γνώριζαν ότι θα αποτύχουν και ακολούθησαν τακτικές φθοράς των Ουκρανικών στρατευμάτων…
Όταν κατάφεραν να διαλύσουν τις 9 από τις 11 Ουκρανικές Ταξιαρχίες… όντως προετοιμασμένοι επιχειρούν σε όλο το μέτωπο των 1.500 χιλιομέτρων.
Όλο αυτό αποτελεί νέα στρατηγική, οι Ουκρανοί δεν ξέρουν που να στείλουν τις ελλιπέστατες εφεδρείες τους… οπότε ο κίνδυνος κατάρρευσης του Ουκρανικού μετώπου έχει δραματικά αυξηθεί.
O Zelensky ο πρόεδρος της Ουκρανίας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά την ήττα στην Avdiivka… έριξε την ευθύνη στην Δύση για την έλλειψη οπλικών συστημάτων.
Επικρατεί τέτοιος πανικός όπου οι Ουκρανοί μεταφέρουν δυνάμεις από το Κίεβο στην ζώνη πολέμου για να μην καταρρεύσει το μέτωπο.

Εν τω μεταξύ αποκαλύπτεται ότι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ βρέθηκαν νεκροί στην Avdiivka… με τον μανδύα των μισθοφόρων συνεργάζονται με τους Ουκρανούς και είναι υπεύθυνοι κυρίως για τα αντιαεροπορικά συστήματα.

Viktor Vodolatsky (Ρωσική Δούμα): Βρέθηκαν πτώματα στρατιωτών του ΝΑΤΟ που μεταμφιέζονταν σε μισθοφόρους

Όταν βρίσκουν πτώματα ξένων μισθοφόρων στην απελευθερωμένη Avdiivka, οι ρωσικές δυνάμεις ανακαλύπτουν ότι πολλοί από τους νεκρούς είναι στρατιώτες ή αξιωματικοί από χώρες του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο νομοθέτης της Κρατικής Δούμας Viktor Vodolatsky.
«Βρίσκουμε τα πτώματα των μισθοφόρων στα ερείπια στην Avdiivka, «τους λεγόμενους μισθοφόρους», επειδή πρόκειται για στρατιώτες τακτικών μονάδων από την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και πολλές άλλες χώρες του ΝΑΤΟ που στέλνουν τις μονάδες τους εδώ για να αποκτήσουν εμπειρία μάχης ενάντια στη Ρωσία», είπε ο Viktor Vodolatsky.
Ο Πρώτος Αναπληρωτής Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ότι οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ, μεταμφιεσμένοι σε μισθοφόροι, λειτουργούσαν συστήματα αεράμυνας, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και τακτικά πυραυλικά συστήματα του στρατού στην Ουκρανία.
Επίσης πτώματα στρατιωτικού προσωπικού με αμερικανικές και πολωνικές σύμβολα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης καθαρισμού στην Avdiivka.
Σύμφωνα με τον Vodolatsky, μετά την απώλεια της Avdiivka, «κάποιοι βρίσκονται σε πανικό, άλλοι είναι σε κώμα» μεταξύ του ουκρανικού στρατού.
«Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικό έδαφος», πιστεύει ο βουλευτής.
«Θα βγάλουν τον θυμό και το μίσος τους εναντίον των φιλήσυχων πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *