Απίστευτη δήλωση από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου που έχει γεμίσει την χώρα με αλλοδαπούς

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό προχώρησε σε μία αδιανόητη δήλωση ισχυριζόμενος ότι η υιοθεσία ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια, έχει γεωστρατηγική σημασία στην σύγκρουση Δύσης-Ρωσίας!

Γιατί αυτός είναι ο τελικός στόχος του ν/σ για τους ΛΟΑΤΚΙ+, αλλά για να γίνει η υιοθεσία πρέπει πρώτα να υπάρχει ο «γάμος».

Απίστευτη δήλωση από έναν υπουργό που έχει γεμίσει την χώρα με αλλοδαπούς.

Μάλιστα είπε το εξής καταπληκτικό, ότι στην Ελλάδα έχουμε μια πιο «νεοφιλελεύθερη άποψη» για την Ορθοδοξία σε αντίθεση με την Ρωσία!

Κάποιος θα πρέπει να του υπενθυμίσει ότι η Ορθοδοξία είναι μία και μοναδική σε οποιαδήποτε χώρα και ξεκαθαρίζει ένα πράγμα:

Αναγνωρίζει μόνο έναν γάμο και αυτός είναι ο «Γάμος εν Κανά» τον οποίο ευλόγησε ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός και ήταν μεταξύ ανδρός και γυναικός.

Δεν μπορεί κάποιος να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος δεχόμενος έναν τέτοιο «γάμο» εξ’ ορισμού. Δεν είναι θέμα «νεοφιλελεύθερης αντίληψης».

Το ίδιο άλλωστε είπε και ο βουλευτής της ΝΔ Ε.Στυλιανίδης.

«Για την Ορθοδοξία ο γάμος είναι το σημαντικότερο μυστήριο, σκληρός πυρήνας του θρησκευτικού δόγματος. Πώς λοιπόν γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ;», είπε.

Να σημειωθεί ότι να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες για το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια ζήτησαν 329 πολίτες του Αγρινίου ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο:

Το θεωρούν  «νομοσχέδιο της ντροπής» και ότι πρόκειται για «εγκληματική νομοθέτηση κατά των ιερών θεσμών του γάμου και της από αιώνων πατροπαράδοτης ελληνορθόδοξης οικογένειας».

O Δ.Καιρίδης επιχείρησε να δικαιολογήσει την απίστευτη αυτή δήλωση εμπλέκοντας την… Ρωσία.

«Βεβαίως, διότι η Ρωσία έχει βγει ανοιχτά», πρόλαβε να πει πριν οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφράσει την απορία του.

«Ακόμα και αυτό έχει τη σημασία του μέσα στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό της Δύσης από τη μια, που δέχεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και είναι μια ανοιχτή φιλελεύθερη κοινωνία και μιας Ρωσίας η οποία έχει μετά φανατισμού πολεμήσει αυτά τα ζητήματα και μέσω των συστημάτων της, πατριαρχείο Μόσχας για παράδειγμα, σε αντιπαράθεση με μια πιο νεοφιλελεύθερη ανάγνωση της Ορθοδοξίας», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καιρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *