«Οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν θέλουν πόλεμο, μετανάστευση και πράσινη ανάπτυξη»

Ένα βίντεο με πολλά μηνύματα δημοσίευσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, με το οποίο κάνει ξεκάθαρη επίθεση στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην «ελίτ», όπως την χαρακτηρίζει, που την ελέγχει. 

«Οι γραφειοκράτες στις Bρυξέλλες βρίσκονται υπό τον έλεγχο της παγκοσμιοποιημένης ελίτ. Ο ευρωπαϊκός λαός δεν θέλει μετανάστευση, δεν θέλει πόλεμο και δεν θέλει αναταραχές. Ήρθε η ώρα να ακουστούν οι φωνές τους! Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια αλλαγή στις Βρυξέλλες!», αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής του, την οποία τη συνοδεύει με ένα βίντεο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Όρμπαν επιτίθεται σφόδρα κατά της προέδρου της Κομισιόν και της πολιτικής που ακολουθεί σε όλα τα μέτωπα. Από τον πόλεμο στην Ουκρανία, την παράνομη μετανάστευση, την πράσινη μετάβαση, την αποδυνάμωση της ευρωπαΐκής βιομηχανίας κλπ.

Στο βίντεο φαίνεται ο Σόρος με τον γιο του, αγκαλιά, μαζί και ο Τζο Μπάιντεν, καθώς και σκηνές από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Θα σας πω σίγουρα ότι η ηγεσία της ΕΕ έχει καταληφθεί από την παγκοσμιοποιημένη ελίτ, από οικονομικά γκρουπ και τις αποφάσεις του», τονίζει στο βίντεο και δείχνει εκείνη τη στιγμή τον Τζορτζ Σόρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *