Προς απάντηση όλων των καλοπροαίρετων σχολιαστών της «δίβαρκης» συμπεριφοράς μου, και για να μην μπερδεύονται οι υπόλοιποι καλοί συνάνθρωποι και συμπολίτες μας:
Ορισμός: Αντεμβολιαστής, γενικώς, είναι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι ΟΛΑ τα εμβόλια γίνονται για το κακό του ανθρώπου, όπως και όλα ίσως τα φάρμακα!
Καλά λοιπόν είναι μόνο τα προϊόντα της φύσης, όπως τα κοινά φυτά Conium Maculatum, Strychnos nux vomica, Nicotiana Tabacum κλπ (bis), αφού τα παράγει η «αξιωματικώς» καλή φύση.
Εγώ πιστεύω ότι τα εμβόλια ΓΕΝΙΚΩΣ, έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα στη μάχη με τις λοιμώξεις. Η δουλειά μου είναι να γνωρίζω πότε ένα φάρμακο ή βοτάνι «ταιριάζει» και ποτέ όχι σε κάποιον άνθρωπο! Αυτό σπούδασα, αυτό διδάσκω, αυτό ασκώ!
Επειδή λοιπόν, εγώ ξέρω καλύτερα, συμβουλεύω την κοινωνία και με πληρώνετε γι αυτό, μέσω του μισθού μου… Για να σας προστατεύω από κακοφτιαγμένα προϊόντα ή άσχετη χρήση.
Τα προϊόντα για τον κορώνα, ήταν πρόχειρα και, όταν βγήκαν δεν προστάτευαν ούτως ή άλλως, νέους και υγιείς ανθρώπους.
Επειδή, πάντα υπάρχουν παρενέργειες, δόθηκε μια προσωρινή άδεια μόνο για όσους φαινόταν ότι κινδύνευαν πολύ από τον ιό.
Εγώ ανήκω στις ειδικές ομάδες και εκτίμησα, ότι έπρεπε να το κάνω.
Αυτό ίσχυε τότε.
Στη συνέχεια φάνηκε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και δημόσια ζήτησα αναστολή των εμβολιασμών για ΟΛΟΥΣ.
ΕΓΩ λοιπόν, είμαι ειδικός και μαθαίνω από τα δεδομένα, όπως προκύπτουν.
Δεν διαβάζω φλυτζάνι, ούτε άστρα, ούτε ρωτάω κανέναν να μου πει τι ξέρει το υπερπέραν για ένα τεχνικό προϊόν.
Επίσης η ανθρωπότητα μαθαίνει μέσα από τη δοκιμή και την αποτυχία. Πάντα κάποιοι δοκιμάζουν πρώτοι τα προϊόντα τεχνολογίας. Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν στις πρώτες πτήσεις με αεροπλάνο ή στην πρώτη δοκιμή να καβαλήσουν άλογο.
Αυτοί θεωρούνται ήρωες και όχι λαμόγια!
Όσοι αντίθετα γνωρίζουν από πριν, διαισθητικά, και αποδεικνύεται, τυχαίως ότι έχουν μετά δίκαιο, δεν είναι πιο ευφυείς. Είναι σαν το χαλασμένο ρολόι που 2 φορές τη μέρα δείχνει τη σωστή ώρα.
Αν τέλος κάποιος τώρα, πιστεύει ότι η επιστήμη και η τεχνολογία γίνονται για να μας καταστρέψουν, αυτός είναι τεχνοφοβικός και θα πρέπει να ζει σε σπηλιά, χωρίς νερό βρύσης, ρεύμα, αυτοκίνητα κλπ. Όλα τα παραπάνω, μπορεί επίσης να σε σκοτώσουν, από ατύχημα, όπως ακριβώς και τα φάρμακα.
Όποιος τέλος εμφανίζεται, επιλεκτικά, ως τεχνοφοβικός, αυτό ίσως σημαίνει μια διπλή αντίληψη, διπλή σκέψη και ίσως προσωπικότητα και, ως γιατρός πλέον θα τον συμβούλευα να επισκεφτεί ψυχίατρο! Για το καλό του με όλη μου την αγάπη και χωρίς αμοιβή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *