Η ενασχόληση µε τα κοινά σημαίνει να βγαίνουμε µπροστά χωρίς να φοβόμαστε. Αυτό έπραττα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα µε τα κοινά, βάζοντας στην πρώτη γραµµή το συλλογικό καλό από το ατοµικό.

Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτέλεσε εξ’ αρχής το πεδίο εκείνο που έριξα όλο το πολιτικό βάρος, χωρίς όµως να αρνηθώ οποιαδήποτε µάχη.

Το 2019 ενώ είχα εκλεγεί Περιφερειακή Σύµβουλος µε την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, τέθηκα στην διάθεση του κόµµατος και για τις εθνικές εκλογές.

Ηµουν πάντα παρούσα στα εύκολα και στα δύσκολα. Βασικό µου µέληµα σε κάθε µάχη το καλό του τόπου που µεγάλωσα, ζω µέχρι σήµερα και δραστηριοποιούµαι επαγγελµατικά.

Το καλό των Αχαρνών. Του Μενιδίου. Κανείς είτε φίλος είτε… λιγότερο φίλος δεν µπορεί να µην παραδεχτεί πως όλη µου η δράση ήταν πάντα προσανατολισµένη προς αυτή την κατεύθυνση: το καλό των Μενιδιατών. Χωρίς να θέλω να ακυρώσω τις προσπάθειες που έχουν γίνει έως σήµερα, το αποτέλεσµα δεν ήταν αυτό που µπορούσαµε να έχουµε πετύχει.

Οι Αχαρνές παραµένουν ένας δήµος µε βασικά δοµικά προβλήµατα, τα οποία η εξουσία είτε δεν θέλει να τα ακούσει, είτε δεν φτάνει σωστά η φωνή εκείνων που πρέπει για να τα ακούσουν.

Και νοµίζω πως έχει έρθει η ώρα να ενώσουµε τις φωνές µας και να γίνει µία δυνατή φωνή των Αχαρνών. Τώρα είναι η ώρα να το κάνουµε και όπως λέει η παροιµία “αν όχι τώρα πότε;» και «αν όχι εµείς ποιοι;»

Ευρώπη Σ. Κοσμίδη
Πολιτικός  Μηχανικός
Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής
Εντεταλμένη των διευθύνσεων
Τεχνικών έργων
Διαχείρισης Μητροπολιτικών  Υποδομών
Τεχνικού Ελέγχου
Μελετών Αττικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *