Ο Δήμος Αχαρνών  λειτουργεί  Κοινωνικό Φαρμακείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» με  τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αχαρνών» και MIS 5001330.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μια ανοικτή δομή άμεσης πρόσβασης η οποία παρέχει σε ωφελούμενα άτομα,  φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα με σκοπό την πρόσβαση στην φαρμακευτική περίθαλψη πολιτών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Η δομή στεγάζεται επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων και Μ. Βασιλείου, Προφήτης Ηλίας – Εργατικές Κατοικίες.

Λειτουργεί καθημερινά και οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους.

Με σκοπό την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και εν όψει προσεχώς της λειτουργίας δεύτερου κοινωνικού φαρμακείου στο δήμο μας  παρακαλούμε για την εθελοντική προσφορά Φαρμακοποιών  με αντίστοιχη άδεια άσκησης επαγγέλματος, μέσω της απασχόλησής τους στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου επί της οδού επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων και Μ. Βασιλείου, Προφήτης Ηλίας – Εργατικές Κατοικίες.

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν την Φόρμα εθελοντή και την Υπεύθυνη Δήλωση  και να την αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@acharnes.gr

Στους εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση για τις υπηρεσίες τους.

Συνημμένα:

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *