Εμβληματικά έργα για το Δήμο Αχαρνών που αναμένεται να αλλάξουν την εικόνα της πόλης περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα  του 2023, που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Φεβρουαρίου.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, την μερίδα του λέοντος παίρνουν έργα που χαρακτηρίζονται για τον αναπτυξιακό τους χαρακτήρα. Το συνολικό ποσό  διαμορφώνεται στα 31 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 26 εκατ. ευρώ από χρηματοδοτούμενα προγράμματα, που θα κατευθυνθούν σε έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα τα οποία θα μετατρέψουν τις Αχαρνές σε μια σύγχρονη και όμορφη πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των έργων περιλαμβάνεται  η οδική ανάπλαση της Λεωφόρου Καραμανλή στο πρώτο τμήμα παράλληλα με την αντιπλημμυρική της θωράκιση, η ολική ανάπλαση των Λεωφ. Δημοκρατίας και Φιλαδελφείας, το  Μητροπολιτικό Πάρκο της Λαθέας, το δίκτυο ύδρευσης της Βαρυμπόπης κ.α.

Στην τοποθέτησή του για το Τεχνικό Πρόγραμμα ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός τόνισε τα εξής:

«Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2023 αποτυπώνεται το όραμα της δημοτικής αρχής για την πόλη μας. Μια πόλη σύγχρονη, αναβαθμισμένη, με υποδομές αλλά και έργα που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων. Προχωράμε στην ανάπλαση των εισόδων της πόλης, στην κατασκευή πάρκων και χώρων ψυχαγωγίας. Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί αυτός ο τόπος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *