#Τα «αξιόλογα» μέλη της Ιατρικής κοινότητος που έσπευσαν να κατηγορήσουν δημόσια τον Δημήτρη Κούβελα γιατί είπε το αυτονόητο, ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, περιμένω να πράξουν αυτό που επιτάσσει η ηθική, η αξιοπρέπεια, ο πολιτισμός, η εντιμότης και ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ.
#Εάν δεν το πράξουν, απλά στερούνται όλων των ανωτέρω απαραιτήτων για άρτιους επιστήμονες , ιδιοτήτων….
#Διότι «Επιστήμη, χωριζομένη Αρετής, Πανουργία και ΟΥ ΣΟΦΙΑ φαίνεται»
#Περιμένω την αποκατάσταση του στην έδρα της κλινικής την οποία δημιούργησε στο Νοσ. Παπαγεωργίου.
#Περιμένω την έγγραφη δημόσια συγγνώμη των δύο μαρτύρων κατηγορίας που κατέχουν επίζηλες θέσεις στην ηγεσία της Ιατρικής Σχολής και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
#Το θέμα δεν είναι μεταξύ αυτών και του καθ. Δ. Κούβελα.
#Είναι μεταξύ όλων των ορθοφρονούντων, υπερασπιστών της αληθείας και της επιστήμης πολιτών, από την μία πλευρά, και των βιαστών τους , από την άλλη.
#Ειναι δεδομένο ότι η ενορχήστρωση της επίθεσης έγινε κατ´ εντολήν της ολοκληρωτικής Κυβέρνησης, μέσω του μηχανισμού σπίλωσης και εξόντωσης κάθε φωνής που δεν «συνεμμορφούτο προς τας εντολάς».
#Εθίγη βλέπετε, με την σύσταση του κ. Δ. Κούβελα , για το αυτονόητο, να συμπληρωθεί , δηλαδή, η κίτρινη κάρτα, η ιερή αγελάδα της διεύρυνσης προς τα αριστερά, ο κ. Χαρδαλιάς (γνωστός ΠΑΣΟΚΟΣ της ομάδος Λαλιώτη)! Ήταν τότε Αναπλ. Υπουργός στο Υπουργείο »Προστασίας» του Πολίτη!
#Εδώ θα εντοπίσω δύο σημεία, αποδεικτικά του ολοκληρωτισμού που ζούμε.
-Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης παρέπεμψε την υπόθεση για ανάκριση στο τμήμα Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για την … Προστασία του πολιτεύματος και όχι σε δικαστικό(!). Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς ήταν …προϊστάμενος τους, ιεραρχικά, γεγονός που εισάγει ακυρότητα της προδικασίας!
-Ο καρδιολόγος, μάρτυρας κατηγορίας, θεράπων του κ. Χαρδαλιά, με πληροφόρησαν ότι σαν επιχείρημα είπε ότι …επί 30 χρόνια δεν είχε στείλει ποτέ κίτρινη κάρτα!!! Αν αληθεύει αυτό τότε θα πρέπει να ελεγχθεί πειθαρχικά για παράλειψη καθήκοντος. Καταλαβαίνετε βέβαια , πόσο δικαιολογημένα έκανε την δημόσια σύσταση για την συμπλήρωση κίτρινης κάρτας, ο κ. Κούβελας
#Έπεται συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *