”Κεραυνοί” κατά Μητσοτάκη από την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ: Δεν υπάρχει καμμία Μακεδονική γλώσσα, δεν υπάρχει καμμία μακεδονική εθνότητα

Με τεράστια έκπληξη και απογοήτευση ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την προπαγάνδα των Σκοπιανών και φιλοσκοπιανών και τα περί δήθεν Μακεδονικής γλώσσας με την αναγνώριση της ΜΚΟ με τον προκλητικό τίτλο «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα».

Για την ΜΚΟ στην Φλώρινα με την ονομασία «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα» γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται και κανείς δεν ελέγχει το ποιοι βρίσκονται από πίσω, το τί εκπροσωπούν και το τί επιδιώκουν σε βάρος της πατρίδας μας; Την ίδια ώρα την ΜΚΟ του π. Αντωνίου την έχουν ξεκοκαλίσει με αστραπιαίες κινήσεις Αρχιεπισκοπος, Κυβέρνηση, ΜΜΕ, Ελεγκτικοί Μηχανισμοί!

Είναι η ώρα που δεν θα γίνει ανεκτή καμία ολιγωρία και καμιά κωλοτούμπα από τον οποιονδήποτε! Κύριοι της Κυβέρνησης, θυμηθείτε οτι ο λαός τιμώρησε όσους σχεδίασαν, εσπρωξαν και αντιδημοκρατικά επέβαλαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Ο ίδιος λαός θα ξανατιμωρήσει ολους όσους ολιγωρήσουν, αποδεχτούν και επιβάλλουν την συνέχιση της καταστροφικής για την πατρίδα μας συμφωνίας των Πρεσπών.

Η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε δώσει τα διαπιστευτήρια της και είχε ανοίξει την όρεξη σε παρόμοιες εθνομηδενιστικές και καταστροφικές κινήσεις! Η κα Σακελλαροπούλου στην προσφυγή των Παμμακεδονικων Ενώσεων είχε επισημάνει ότι δεν την ενοχλούν πρωτοβουλίες για την δήθεν μακεδονική γλώσσα!

Τώρα έρχεται ένας Πρωτόδικης στην Φλώρινα ο οποίος είτε δε γνωρίζει και δεν αντιλαμβάνεται οπότε είναι επικίνδυνος, είτε γνωρίζει και αντιλαμβάνεται οπότε πάλι είναι επικίνδυνος για την πατρίδα μας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου σε βάρος της Ελλάδος. Πριν από έναν χρόνο, το Πρωτοδικείο Σερρών απέρριψε μία παρόμοια απαράδεκτη πρωτοβουλία φίλοσκοπιανών για την δήθεν μακεδονική γλώσσα, οπότε τώρα αναρωτιόμαστε τι άλλαξε και βγήκε αυτή η απαράδεκτη απόφαση. Στην Ελλάδα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι και οι κρίνοντές πρέπει να κρίνονται. Δεν ζητάμε αλλά απαιτούμε οι Ανώτατοι Δικαστικοί της χώρας να αναλάβουν δράση και να ανατρέψουν οποιαδήποτε τέτοια απαράδεκτη πρωτοβουλία και απόφαση! Απαιτούμε και αναζητούμε επιτέλους στο δικαστικό σύστημα της χώρας να βρεθεί ένας Τερτσέτης και ένας Πολυζωίδης που να μπορέσουν να σηκώσουν ανάστημα σε όλους τους εθνοτερμίτες που κατατρώγουν την πατρίδα μας.

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμιά ανοχή για όποιονδήποτε επιβάλλει ενεργά ή έμμεσα τον κατακερματισμό της πατρίδος μας.

Πρωθυπουργέ κ. Μητσοτάκη είδαμε γρήγορα αντανακλαστικά σας στο θέμα της ΜΚΟ της Κιβωτού του Κόσμου. Έχετε χρέος να πάρετε θέση άμεσα για την υπόθεση με την διδασκαλία της δηθεν μακεδονικης γλώσσας! Η σιωπη ειναι πλέον συνενοχή!

κ.κ Βουλευτές, Δημαρχοι και Περιφερειαρχες έχετε καθήκον να βγειτε μπροστά και να πάρετε ξεκάθαρες θέσεις για το ζήτημα. Εχετε καθήκον να πιέσετε για την αποκατάσταση της κανονικότητας!

Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας όλοι: Δεν υπάρχει καμία Μακεδονική γλώσσα, δεν υπάρχει καμία μακεδονική εθνότητα, δεν υπάρχει καμία Μακεδονία του βορρά, του νότου, του κέντρου, του διαστήματος! Η Μακεδονία είναι μία και η Μακεδονία αυτή είναι μόνο ελληνική! Παράλληλα ειναι απαράδεκτη οποιαδήποτε στήριξη της Ευρωπαϊκής προοπτικής των Σκοπιανών.

Οσοι δεν γνωρίζετε αν υπάρχει μακεδονική γλώσσα, μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Καθηγητή κ. Μπαμπινιώτη ο οποίος έχει απαντήσει στην άθλια αυτή προπαγάνδα.

Εξάλλου, οποιος έχει ανησυχίες για το μέλλον των γειτόνων, μπορεί να μετοικήσει στα Σκόπια και να ζήσει εκεί το ψευτομακεδονικό του όνειρο!

Ο Ύπατος Πρόεδρος Δημήτρης Φιλιππίδης

Ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Κυριμλής

Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ράδος

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων Δημήτρης Χατζής
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *