«Ο Ζάεφ χωρίς ντροπή δίνει συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, προχώρησε σε δήλωση για την εθνική ήττα της έγκρισης λειτουργίας του Κέντρου εκμάθησης της ανύπαρκτης «Μακεδονικής» Γλώσσας στη Φλώρινα με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναφέρει μάλιστα πως εξαιτίας της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών η ίδια και όσοι κατάγονται από την Μακεδονία δεν μπορούν πλέον να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες καθώς το όνομα αυτό δόθηκε στους Σκοπιανούς με συγκεκριμένο άρθρο της Συμφωνίας!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε άλλο ένα εθνικό και πολιτιστικό έγκλημα καθώς όχι μόνο επικύρωσε την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, τηρώντας και υπερασπίζοντας την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δημιούργησε και κέντρο διδασκαλίας της ανύπαρκτης «μακεδονικής» γλώσσας μέσα στην Ελλάδα συγκεκριμένα στην ευαίσθητη περιοχή της Φλώρινας όπου δρουν φιλοσκοπιανές ομάδες.

Λέμε ανύπαρκτης γιατί επί της ουσίας πρόκειται για… βουλγαρική διάλεκτο και τίποτε παραπάνω.

Αναλυτικά η Α.Λατινοπούλου δήλωσε:

«Το πρωτοδικείο Φλώρινας ενέκρινε σύλλογο “μακεδονικής γλώσσας” και το δικαίωμά του! να τη διδάσκει στην Ελλάδα!

Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Ο δε Ζάεφ χωρίς ντροπή βγήκε κ πανηγύριζε ευχαριστώντας Τσίπρα κ Μητσοτάκη που τηρούν στο ακέραιο την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ένας “γαλάζιος” ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ προεκλογικά ο κύριος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση παραβιάσεων από την πλευρά των Σκοπίων θα ακυρώσει την συμφωνία την επόμενη ημέρα των εκλογών εντάξει ακριβώς τα αντίθετα.

Υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια την προδοτική συμφωνία ενώ με το που έγινε κυβέρνηση έναν από τους προδότες που υπερψήφισε την συμφωνία βουλευτή του Ποταμιού τον επιβράβευσε με την θέση του γενικού γραμματέα αθλητισμού.

Στο μεταξύ οι Αθηναίοι, οι Θεσσαλοί, οι Πελοποννήσιοι μπορούν να λέγονται κάλλιστα έτσι και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα, οι Μακεδόνες όμως δεν μπορούμε να αυτοαποκαλούμαστε έτσι γιατί σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 3β και 3γ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ονομάζονται Μακεδόνες πλέον οι πολίτες της «Βόρειας Μακεδονίας».

Προσοχή όχι «Βορειομακεδόνες» αλλά «Μακεδόνες» μόνο. Αδιανόητο.

Την ίδια στιγμή σε κάθε επίσημο αθλητικό γεγονός, αντί να ονομάζονται με την επίσημη ονομασία τους, οι Σκοπιανοί διαλέγουν την ονομασία «Μακεδονία» ενώ κι άλλες παραβιάσεις από τη μεριά τους δεν έχουν τελειωμό.

Αναρωτιέμαι οι βουλευτές μας στην πόλη μας στην Θεσσαλονίκη, στην βόρεια αλλά και στη νότια Ελλάδα δεν ντρέπονται γι’ αυτό;

Γιατί δε μιλάνε τους έφαγε η γάτα τη γλώσσα; Ο κύριος Μητσοτάκης γιατί δεν φέρνει την προδοτική συμφωνία στην Βουλή να δούμε ποιοι βουλευτές θα τολμήσουν να την ψηφίσουν;

Δεν την φέρνει γιατί περιμένει την συγκυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Εκεί θα την ψηφίσουν και τα τρία κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ μαζί.

Τρία κόμματα μία πολιτική και στο μακεδονικό.

Ως Εβρίτισα αλλά κυρίως ως Ελληνίδα ντρέπομαι που παραδώσαμε χωρίς μάχη όνομα, ταυτότητα και γλώσσα.

Και φυσικά αντί να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια και σε όλο τον τύπο με ελάχιστες δυστυχώς φωτεινές εξαιρέσεις στο έγκλημα που γίνεται εις βάρος της χώρας μας μας ταΐζουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με πάτερ Αντώνιο και κιβωτό ενώ για την προδοσία κατά της πατρίδας μας ούτε κουβέντα.

Βολικό»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *