“Ο ιός έχει εξασθενήσει γι’ αυτό κι έχουμε μείωση στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ” υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι παρατηρείται αύξηση σε κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους.

“Πού ακούστηκε πρωθυπουργος, να βγαίνει στην τηλεόραση και να κρατάει το κουτάκι συγκεκριμενης φαρμακευτικής εταιρείας με το εμβόλιο τη γρίπης; Γι αυτό τον χρυσοπληρώνουμε; Τι εξευτελισμός της πολιτικής είναι αυτός;”, αναρωτήθηκε.

“Οι Αυστραλοί εχουν στατιστικά στοιχεια τα οποία προβάλουν κάθε εβδομάδα, όπως ο ΕΟΔΥ. Μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου η συντριπτική υπεροχή αυτών οι οποίοι μπήκαν στο νοσοκομείο, ήταν αυτοί που είχαν κάνει δύο και τρεις δόσεις των εμβολίων. Δεν υπήρχαν ανεμβολίαστοι. Όσον αφορα τους θανάτους, η συντριπτική πλειοψηφία είναι εμβολιασμένοι”, ανέφερε ο κ. Γάκης.

“Έχουμε να κανουμε με μια παγκόσμια δικτατορία. Ο δικός μας ο δικτάτορας, λόγω και περιορισμένων δυνατοτήτων, σπεύδει πρώτος για να δείξει ότι ειναι το καλό παιδί να εφαρμόσει αυτα που αποφασίζονται εν κρυπτώ”, τόνισε.

“Άνοιξα σήμερα την τηλεόραση και σε όλα τα κανάλια, την ίδια ώρα, έπαιζε το θέμα με τον Ερντογάν. Το θεωρώ βέβαιο ότι είναι ένα θέμα το οποίο χρησιμοποιείται για να αποσήσει την προσοχή των Ελλήνων από την πείνα και την ανέχεια”, σημείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *