Σύντομα θα τον ξεφορτωθούν – Ο πρωθυπουργός θα μείνει εκτεθειμένος. Θα του μείνει η “σωστή πλευρά της ιστορίας”. Χα,χα,χα

Μετά το δημοσίευμα των New York Τimes για το φρικτό έγκλημα πολέμου που διέπραξαν οι Ουκρανοί σκοτώνοντας 10 Ρώσους στρατιώτες που είχαν παραδοθεί είναι σαφές ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Δύση όχι για λόγους ηθικής (γιατί ηθική η Δύση δεν έχει σίγουρα) αλλά για λόγους συμφέροντος.

Οι ζημιές που έχουν υποστεί οι δυτικές κοινωνίες από την οικονομική κατάρρευση λόγω ακρίβειας και πληθωρισμού είναι τόσο μεγάλες πλέον που  ο πόλεμος αυτός δεν μπορεί να συνεχιστεί και σίγουρα δεν μπορούν οι Δυτικοί να σύρονται πίσω από έναν άνθρωπο με την χαμηλή ποιότητα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Άλλωστε απέδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να σείρει τον πλανήτη σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με βάση τα όσα έγιναν με το ουκρανικό πύραυλο που χτύπησε πολωνικό έδαφος και σκότωσε δύο ανθρώπους.

Ακόμα και όταν οι ίδιοι οι Αμερικανοί είπαν δημοσίως ότι ο πύραυλος ήταν ουκρανικός αυτός επέμενε να λέει ότι είναι ρωσικός αγνοώντας το μήνυμα που του έστελναν από την Ουάσινγκτον.

Το πρόβλημα όμως έχει και ελληνική διάσταση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι και το καθεστώς του 100%.

Τώρα που ίδια η Δύση θέλει να τον ξεφορτωθεί, ο κύριος Μητσοτάκης τι προτίθεται να κάνει; Και το κυριότερο με ποιο αφήγημα θα τον ξεφορτωθεί και ο ίδιος, γιατί θα αποτελεί πλέον ένα πολύ μεγάλο βαρίδι που ήδη δεν το θέλει κανένας να το έχει στην πλάτη του και ο νοών νοείτω…

Μην ξεχνάμε ότι για χάρη του Ζελένσκι άφησε να μιλήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο ακόμα και οι νεοναζί του Αζόφ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *