Μαρτυρία αξιωματικού ε.α.: «Πριν τα στείλουν στον Ζελένσκι τους άλλαξαν όλες τις μπαταρίες που εμείς ζητούσαμε χρόνια»

«Πονάει η καρδιά» των Ελλήνων στρατιωτικών βλέποντας τα ΤΟΜΑ BMP-1P του Ελληνικού Στρατού να καίγονται σαν λαμπάδες στις ουκρανικές πεδιάδες υπηρετώντας το καθεστώς Ζελένσκι. 

Αλλά δύο κτυπήθηκαν από ρωσικά αντιαεροπορικά φορητά αντιαρματικά όπλα, ενώ στο ένα έχει μείνει ακόμα επάνω το εθνόσημο.

Τα έστειλαν τόσο βιαστικά στην μάχη που δεν πρόλαβαν ούτε να τα βάψουν ή να αφαιρέσουν το εθνόσημο, Τόσο πολύ «το σέβονται» στην κυβέρνηση και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετέπειτα προφανώς, έγινε αδέξια προσπάθεια να το σβήσουν, ενώ προσέθεσαν και το ουκρανικό εθνόσημο, τον διπλό πέλεκυ.

Τα νησιά έχουν απομείνει ακάλυπτα αφού «δεν αντικαταστάθηκαν» όπως παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε τα ελληνικά όπλα στον Ζελένσκι,

Έλληνας αντιστάτηγος ε.α. που είχε ως Ταξίαρχος στην διοίκησή του σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου τα συγκεκριμένα ΤΟΜΑ δήλωσε: «Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα διατηρήσουμε σε άριστη επιχειρησιακή κατάσταση για να τα δώσουν στον Ζελένσκι δωρεάν μάλιστα.

Δεν είχαμε μπαταρίες και κάναμε πατέντες για να έχουμε επιχειρησιακά, αλλά πριν τα αρπάξουν από τους στρατώνες και τα στείλουν στην Ουκρανία, ως δια μαγείας εμφανίστηκαν δύο φορτηγά με μπαταρίες και αντικαταστάθηκαν όλες οι παλιές.

Για εμάς δεν είχαν υλικό, για τον Ζελένσκι, είχαν»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *