Νόμο του Κράτους βάσει του άρθρου 70 Ν. 4986/2022 αποτελεί, πλέον, η αλλαγή χρήσης του Ο.Τ 104 στην Αυλίζα που είχε χωροθετηθεί ως τόπος σχολείου το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ, σε χώρο που θα χρησιμοποιείται για τη λειτουργία Αστυνομικών Υπηρεσιών και Διοίκησης.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για  την πόλη και για την καθημερινότητα των δημοτών, μιας και η παρουσία και η επιχειρησιακή δράση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή θα συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση της παραβατικότητας και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας σε όλη την επικράτεια των Αχαρνών. Οι στοχευμένες ενέργειες του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού  όπως και των μελών της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής που ξεκίνησαν το 2019 με την εκπόνηση επιστημονικής μελέτης, συνεχίστηκαν με αλλεπάλληλες επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς και οδήγησαν στην παραχώρηση του σχολικού κτηρίου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνονται, με την επίτευξη ενός σπουδαίου στόχου για τις Αχαρνές που θα αλλάξει την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

“Ήταν προτεραιότητα και ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για μένα όσο και για τα μέλη της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής στην οποία μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Στάθης Τοπαλίδης και ο αείμνηστος  Γιώργος Κουλόγιαννης ο οποίος για χρόνια είχε δουλέψει σκληρά, αφιλοκερδώς και με προσωπικές θυσίες για το μεγάλο του όραμα που σήμερα, έχουμε τη χαρά να βλέπουμε να γίνεται πράξη” τονίζει ο Δήμαρχος Αχαρνών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *