Στην αποδοχή ποσού 256.535,76 ευρώ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ, προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, στο πλαίσιο του έργου«Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ». Με τη χρηματοδότηση, που εγκρίθηκε και από την οικονομική επιτροπή του Δήμου εξασφαλίζεται τόσο τη λειτουργική όσο και η αισθητική αναβάθμιση των ΚΕΠ Αχαρνών και η μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Αχαρνών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου και κατέθεσε πρόταση δράσης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ με στόχο τον εκσυγχρονισμό των κτιρίων αλλά και των υποδομών των Κέντρων ώστε να προσφέρουν πιο αναπτυγμένες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Το πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» προβλέπει για τα ΚΕΠ της πόλης μας, προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και tablet, σύστημα προτεραιότητας των επισκεπτών που θα απλοποιήσει τη διαδικασία της εξυπηρέτησης και θα μειώσει το χρόνο αναμονής καθώς  και ανακαίνιση κτηριακών εγκαταστάσεων ώστε οι χώροι υποδοχής να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και να εξυπηρετούν αποτελεσματικά τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κωφός συνεργάστηκαν στενά με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο για την άμεση υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που εισάγει σύγχρονες και απλοποιημένες διαδικασίες στα ΚΕΠ. “Θέλουμε οι πολίτες μας να διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους και στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *