Σάλος στις ΗΠΑ για την αμφισβήτηση των συνθηκών της επίθεσης στον Πολ Πελόζι!

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η πρώτη πολιτικής χροιάς αντίδραση του Έλον Μασκ, που μάλιστα αφορά τα γεγονότα για την επίθεση κατά του συζύγου της προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσυ Πελόζι.

Το σχόλιό του έχει προκαλέσει σάλο, ειδικά από τη στιγμή που έγινε στο Twitter το οποίο πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ίδιου του δισεκατομμυριούχου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε tweet της Χίλαρι Κλίντον, η οποία υποστήριξε πως η επίθεση κατά του Πολ Πελόζι είχε πολιτικά κίνητρα, ο Μασκ σύναψε ένα άρθρο που υποστηρίζει ότι ο παθών ήταν μεθυσμένος και ήλθε σε αντιπαράθεση με τον δράστη που είναι «Εραστής επί πληρωμή»!

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την ιστορία από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά», έγραψε ο Μασκ…

Είναι αυτονόητο πως εάν μία τέτοια ανάρτηση είχε εμφανιστεί στο Twitter πριν την εξαγορά από τον ισχυρό άνδρα της Tesla, θα είχε εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού.

Τώρα όμως, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του μέσου, γεγονός που έχει προκαλέσει κύμα οργής από την πλευρά των δημοκρατικών αλλά και ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους ρεπουμπλικάνους!

Τα υπόλοιπα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ, χαρακτήριζαν τον δράστη David DePape (αριστερά στη φωτό) ως ακροδεξιό με πολιτικά κίνητρα που είχε ως στόχο την ίδια την Νάνσι Πελόζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *