Η Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης δέχθηκε, και αποτελούν ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, τα παρακάτω:
#Δεν είναι νόμιμο ομάδες ανεμβολίαστων να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία με διαφορετικό τρόπο (σελ 5),πχ εργαζόμενοι δημοσίου έναντι εργαζομένων ιδιωτικού τομέα.
-Στην Ελλάδα, έτσι καταρρέει η υποχρεωτικότητα στα μέλη της ΕΜΑΚ, (ενώ δεν ίσχυσε για τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ) στους υγειονομικούς, στους άνω των 60 σε αντίθεση με τους καθηγητές, κλπ
#Το δικαστήριο σημειώνει ότι όταν εξεδόθη η εντολή υποχρεωτικότητος, οι νοσήσεις ήταν πολύ λιγότερες από σήμερα που λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (σελ. 5) -γεγονός που δείχνει το παράλογο της υποχρεωτικότητος.
#Το δικαστήριο σημειώνει το παράλογο να έχει εκδοθεί η εντολή υποχρεωτικότητος, και επί μήνες να συνεχίζουν να εργάζονται οι ανεμβολίαστοι, μέχρι να παυθούν. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα ώσπου να θέσουν σε «αναστολή»υγειονομικούς..(αν υπήρχε πραγματικό πρόβλημα θα έπρεπε να παυθούν αμέσως!)σελ. 6.
#Δεν δέχθηκαν την προστασία από τον τίτλο αντισωμάτων που είχαν οι παυθέντες, θεωρώντας την φυσική ανοσία ως μη προστατευτική! Οι απολυθέντες δούλευαν επί μήνες πριν τους απολύσουν (σελ 6). Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα
έκδοση απόφασης για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε μερίδα του πληθυσμού χωρίς καταληκτική ημερομηνία, είναι αδιανόητη νομικά (σελ.) .
-Που σημαίνει ότι στην Ελλάδα, με αυτήν την γελοία νομοθέτηση, οι υγειονομικοί είναι υποχρεωμένοι να εμβολιάζονται με το γνωστό βιολογικό σκεύασμα μέχρι…το τέλος της ζωής τους! Αν αυτό λέγεται νομοθέτηση των «αρίστων» και αν ο Αρχιτέκτονας Νομικός κ. Πλεύρης θεωρείται άριστος τότε εγώ είμαι ο …Ναβουχοδονόσωρας.
#Όταν προσελήφθησαν οι παυθέντες υπάλληλοι, δεν μνημονεύονταν στην σύμβαση / διοριστήριο η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. (σελ. 10)
-Αυτό δεν μπορεί να προστεθεί μονομερώς εκ των υστέρων, ώστε να τους υποχρεώσουν και να τους απολύσουν.
#Το να είσαι εμβολιασμένος δεν εξασφαλίζει ότι δεν θα νοσήσεις και δεν θα μεταδόσεις (σελ.11)
#Οι οδηγίες του CDC για καραντίνα είναι οι ίδιες για τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους(σελ11)
#Μάθαμε από την επιδημία ότι το εμβόλιο δεν είναι απόλυτο (σελ 12)
#Υπάρχουν «breakthrough» λοιμώξεις (σελ 12)
πρόεδρος Biden είπε ότι η επιδημία τελείωσε (σελ 12)
#Έχουν αρθεί τα μέτρα επείγοντος (σελ 12)
#Ότι οι εργαζόμενοι αντιμετώπισαν την επιδημία, στα αρχικά στάδια, απροστάτευτοι, νόσησαν, ανοσοποιήθηκαν και συνέχισαν να δουλεύουν.(σελ 12)
#Είναι εμφανές ότι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού δεν τέθηκε για την προστασία τους, αλλά για την καθυπόταξη τους (σελ 12)
#Την επάνοδο στην εργασία των παυθέντων
#Την απόδοση όλων των αποδοχών αναδρομικά
#Πάντα τα ανωτέρω αποτελούν δεδικασμένο (στις ΗΠΑ) και ισχύουν, εν τω συνόλω τους και για τους Έλληνες Υγειονομικούς όπου η συμπεριφορά της εξουσίας ήταν πολύ χειρότερη και παράνομη. (προσετέθη εκ των υστέρων το: Περιμένω και από τα Ελληνικά Δικαστήρια αντίστοιχη απόφαση)
#Για εμένα αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τα όσα έλεγα (και συνεχίζω) από την αρχή της επιδημίας. Τώρα ποιοί είναι οι ψεκασμένοι, εεεε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *