“Άθλιους” χαρακτήρισε ο ο κος Γιώργος Καρυστινός, τους δικαστές, που αν και “άσχετοι από ιατρική” όπως είπε, “πήραν ως δεδομένα σωστές τις απόψεις που λέει το καθεστώς, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο”, αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

“Καταδικάζουν κόσμο με το έτσι θέλω, δεν έχουν καμμία σχέση με το δίκαιο. Σε λίγο θα βγάζουν αποφάσεις όπως ο Ερντογάν, όπου όποιος προσβάλει τον πρόεδρο πάει φυλακή, όποιος λέει τα αντίθετα πηγαίνει φυλακή κτλ”, ανέφερε.

Ο γνωστός καρδιολόγος, μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, υποστήριξε ότι οι δικαστές σε καμμία περίπτωση δεν υπηρετούν λειτούργημα και τους χαρακτήρισε “φιλολόγους της κακιάς ώρας”.

“Πρόκειται περί αλητείας. Οι δικαστές πρέπει να περάσουν πριν τους πολιτικούς δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχουν αποκλείσει κάθε αντίθετη άποψη, Ποινικοποιούν το φόβο με κάτι που έχει προσωρινή άδεια και που ακόμα συλλέγουν στοιχεία. Οι μειοψηφούντες αναφέρουν ότι το γεγονός ότι έχουν πάρει προσωρινή άδεια, δε γεννά σε καμμία περίπτωση δικαίωμα του κράτους να επιβάλει υποχρεωτικότητα Το υπουργείο υγείας δεν απάντησε σε καμμία από τις τρεις επιστολές του ΣτΕ, στις οποίες ζητούσε στοιχεία για τις παρενέργειες του εμβολίου”.

triklopodia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *