Και η περίεργη μεσολάβηση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί πλέον η απαθής στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και η μόνιμη αφωνία του στις αντεθνικές δραστηριότητες του βουλευτή Θράκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος βρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι φιλότουρκοι στη Θράκη και ειδικά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο δήμαρχος Μύκης, Ντελή Ριτβάν, είναι «κολλητός» μόνο με τον δήμαρχο Τσέπελη και τα γνωστά φερέφωνά του, τα οποία την περίοδο εκλογής του νέου ψευτομουφτή Ξάνθης «ενίσχυσε» με 35.000 ευρώ, από τη μια για να στηρίξουν τις πρακτικές του κι από την άλλη για να… λασπώσουν τον Πάνο Παπαδόπουλο!

Η κατάσταση ωστόσο φαίνεται ότι έχει ξεφύγει πλέον, αφού ο δήμαρχος Μύκης, που χρεώνει καθημερινά στους πολίτες το πετρέλαιο κίνησης ενός κρατικού τζιπ με το οποίο κυκλοφορεί, ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη(!), έχει γίνει πλέον «ένα» με τον… βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!

Οι δυο τους, ο Ζεϊμπέκ και ο Ντελή Ριτβάν, εμφανίστηκαν πάλι σε κοινή «γιάφκα» με τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής και τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, συμπτωματικά την ίδια ημέρα που στην Πράγα βρίσκονταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ερντογάν!

Πόσο ακόμα να κλείσουν τα μάτια στη Θράκη και πόσο ακόμη θα το κάνει αυτό και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο, όπως φαίνεται, ο βουλευτής Ζεϊμπέκ έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του;

Μέσα σε όλα αυτά, αποτελεί σκάνδαλο, και μάλιστα πρώτου μεγέθους, η παραχώρηση ενός υπηρεσιακού τζιπ του… ΥΠΕΧΩΔΕ στον δήμαρχο Μύκης, που πηγαίνει παντού με αυτό, όπως και στο μνημόσυνο για τον Σαδίκ!

Το τζιπ αυτό, μάλιστα, το είχε παραχωρήσει επί ΣΥΡΙΖΑ ο Σπίρτζης, ως υπουργός, στον Δήμο Μύκης, αλλά δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, όπως αποκαλύπτει η Κατερίνα Καλεντερίδου, γιατί ο τότε δήμαρχος Τζεμήλ Καπζά δεν μπορούσε να βγάλει πινακίδες. Όμως, με παρέμβαση του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη, ο σημερινός δήμαρχος έβγαλε πινακίδες και χρεώνει τον δήμο με το πετρέλαιο κίνησης, κάνοντας καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για να μη χάσει όλες τις ανθελληνικές εκδηλώσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *