“Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αυτοί έχουν τον σκοπό τους κι εμείς τον δικό μας. Να κάνουμε ανατροπή” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και στην εκπομπή 8-11 του Στέφανου Δαμανίδη, ο κος Λάζαρος Αγτζίδης, βιοχημικός σε αναστολή από το νοσοκομείο του Κιλκίς.

“Μας έβαλαν σε έναν αναποδο κόσμο, να τον γυρίσουμε σε φυσιολογικό, μέσα από τα εργαλεία που μας δίνει η ίδια η δημοκρατία”, ανέφερε.

“Η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει μιλήσει. Πρέπει να επικαλείσαι τα δικαιώματά σου. Εμείς δεν το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και ένας από τους λόγους που έχουν αποθρασυνθεί με τις αναστολές είναι κι αυτός. Πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί. Όσο μας βλέπουν παθητικούς, να εκλιπαρούμε το έλεός του, τόσο αποθρασύνονται”, σημείωσε.

“Το ΣτΕ που επέτρεψε αυθαίρετα και χωρίς νομοθεσία, την κυκλοφορία εμβολίων που δεν έχουν τελικη άδεια, έκανε ουσιαστικά πραξικόπημα”, υπογράμμισε.

“Όλοι οι τηλε-ειδικοί παίζουν θέατρο. Από τη στιγμή που τα εμβόλια δεν πληρούν τις προδιαγραφές, θα έπρεπε να υπάρχει μόνο σύσταση για τη χορήγησή τους. Η υποχρεωτικότητα είναι έγκλημα. Τα στοιχεία λένε για αύξηση της θνησιμότητας στην Ελλάδα κατά 6.5%, πέθαναν 25.000 άνθρωποι πάνω από τον μέσο όρο”, είπε.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *