11.000 αλλοδαπούς μουσουλμάνους έχουν στείλει οι Σκοπιανοί πίσω στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο!

Τραγική η εικόνα της «ασφάλειας» στον Έβρο. Καθημερινά δεκάδες αλλοδαποί σαν σε εκδρομή εισβάλλουν στην Ελλάδα γελοιοποιώντας τις «Αρχές ασφαλείας», την Ελλάδα την ίδια.

Οι εκδρομείς-εισβολείς μουσουλμάνοι στο σύνολό τους απλώς περνούν σε χαλαρούς ρυθμούς το ποτάμι και στη συνέχεια  κατευθυνόμενοι αρχικά στη Θεσσαλονίκης και από εκεί σε Αττική (κυρίως) για μόνιμη εγκατάσταση.

Την ίδια ώρα «επαγρυπνούσες» «Αρχές» σταματούν στα αεροδρόμια τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σε μια Ελλάδα η οποία καταρρέει οικονομικά εξαιτίας της κρίσης στην ενέργεια για να είναι με «την σωστή πλευρά της ιστορίας» και δημογραφικά είναι μάταιο πλέον να συζητάμε για βελτίωση ή όχι της κατάστασης. Η ζημιά που έχει προκληθεί  πλέον ανεπανόρθωτη και είναι μη αναστρέψιμη.

Και όταν οι αρχές «ασφάλειας» δεν τους σταματούν στα σύνορα οι Σκοπιανοί τους επιστρέφουν. Όπως αναφέρουν βουλγαρικά ΜΜΕ  οι Αρχές των Σκοπίων σταμάτησαν 142 αλλοδαπούς προερχόμενοι από την Ελλάδα. Μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής της Γευγελής για να επαναπροωθηθούν ως συνήθως πίσω στη χώρα μας.

Από τον Ιανουάριο 11.000 αλλοδαποί έχουν επιστραφεί στην Ελλάδα, χωρίς φυσικά να υπάρξει καμμία αντίδραση από την κυβέρνηση, αφού αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *