Καθημερινά εισβάλλουν από τον Έβρο

Καθημερινούς ελέγχους πραγματοποιούν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε παράνομες μεταφορές μεταναστών.

Μεταναστών οι οποίοι έχουν μπει βέβαια παράνομα στη χώρα, αλλά αυτό δεν  απασχολεί τις φερόμενες ως αρχές».

Σημασία έχει να μην μεταφέρονται. Εάν οι αλλοδαποί είναι πεζή δεν ενοχλούνται. Όπως δεν ενοχλούνται βέβαια και όταν τους ανακαλύψουν σε αυτοκίνητο. Τότε απλά συλλαμβάνεται ο οδηγός ως διακινητής.

Οι αλλοδαποί απλώς αφήνονται ξανά ελεύθεροι.

Στο πλαίσιο έτσι των… περίφημων αστυνομικών επιχειρήσεων αυτού του είδους, αστυνομικοί του Τμήματος με τον βαρύγδουπο τίτλο «Διαχείρισης Μετανάστευσης» της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης (σ.σ. διαχειρίζονται την…  μετανάστευση με άλλα λόγια)  συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα για τρεις περιπτώσεις μεταφοράς αλλοδαπών.

Οι συλλήψεις έγιναν αντίστοιχα κατά το τελευταίο 24ωρο, σε κόμβους της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο Αμφίπολης, κοντά στον κόμβο Προφήτη, αλλά και στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων.

Οι συλληφθέντες, με τις ογκώδεις δικογραφίες τους που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί, ο αριθμός των οποίων δεν έγινε γνωστός, για μόνιμη εγκατάσταση πάνε κάπου στην ενδοχώρα. Και η κοροϊδία συνεχίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *