Πριν ένα χρόνο συμμετείχε και σε πορεία… διαμαρτυρίας, απαιτώντας την νομιμοποίηση της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»!

Ξεκάθαρα την προπαγάνδα της Άγκυρας υιοθετούν μουσουλμάνοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Αρχικά ο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν ως μέλος της «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», όχι μόνο καλούσε τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσέλθουν στις κάλπες για εκλογή ψευτομουφτή, μετά τον θάνατο του Αχμέτ Σαδίκ, αλλά ενοχλείται και από τη Συνθήκη της Λωζάνης επειδή αναγνωρίζει στην Τουρκία εθνική μειονότητα, την ελληνική, και στην Ελλάδα μουσουλμανική, αντί προφανώς για… τουρκική!

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που αγωνιά και αυτός για την εκλογή ψευτομουφτή στην Ξάνθη και σπεύδει να φωτογραφηθεί με τους γνωστούς για τις σχέσεις τους με το τουρκικό προξενείο, προκειμένου να στηθεί η παράνομη εκλογική διαδικασία, που γίνεται με ανάταση του χεριού.

Για να μην ξεχνιόμαστε, πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή που υποδεχόταν χαμογελαστός και χαριεντιζόμενος τον Τούρκο ΥΦΥΠΕΞ στο μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ, ενώ συμμετείχε και σε προκλητική πορεία στην Ξάνθη, απαιτώντας την νομιμοποίηση της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»!

Ο ίδιος άνθρωπος, που επαναλαμβάνουμε είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, είχε δηλώσεις μόλις πριν από έναν χρόνο στην συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής που λειτουργεί στην Βουλή για αναπτυξιακά ζητήματα της Θράκης, πως η Τουρκία είναι κοσμικό κράτος σε αντίθεση με την Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *