Στο επίκεντρο της πολιτιστικής σκηνής θα βρεθούν οι Αχαρνές από την Τετάρτη 24 Αυγούστου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με το φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού».

Το φετινό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, καθώς εμπεριέχει μια σειρά εξαιρετικών παραστάσεων οι οποίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και παίζονται στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας μας.

Αυτό όμως που δεν περνάει απαρατήρητο είναι το γεγονός πως η πλειονότητα των παραστάσεων θα γίνει με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους δημότες σε μια δύσκολη εποχή να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν.

Το αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» αποκτά πλέον τη δική του θέση στην ατζέντα των θεατρόφιλων, που γνωρίζουν πως κάθε Σεπτέμβρη θα το επισκεφτούν αρκετές φορές. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει το ότι φέτος είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα άλλα δύο θέατρα της πόλης, του Κόκκινου Μύλου και των Θρακομακεδόνων. Επίσης, μια διαφορετική νότα θα δώσουν οι μουσικές παραστάσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός από την αρχή της θητείας του έχει επιλέξει να στηρίξει τον πολιτισμό καθώς θεωρεί πως μέσω αυτού μπορεί να γίνουν σημαντικά βήματα εξωστρέφειας για την πόλη.

 Ότι, δηλαδή, προσφέρουν απλόχερα οι «Βραδιές Πολιτισμού». Ένα ταξίδι από τις Αχαρνές προς τα λιμάνια της τέχνης, του θεάτρου και της μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *