Μια γυναίκα που έκανε “οδυνηρά” σχόλια για παιδόφιλους στο διαδίκτυο επισκέφθηκε η αστυνομία, η οποία την κατηγόρησε για “απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε παιδόφιλους στο YouTube”, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Kelly J. Keane (γνωστή σε πολλούς ως Posie Parker) δηλώνει ότι αστυνομικοί του Wiltshire Constabulary επεδίωξαν να εισέλθουν στην ιδιοκτησία της, χωρίς ένταλμα, μετά από αναφορά ότι η Keane είχε αναρτήσει κάποια “ασεβή λόγια” για παιδόφιλους στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Keane, οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι είχε καταγγελθεί για “ποινικό αδίκημα”, αλλά αρνήθηκαν να διευκρινίσουν ποιο ακριβώς έγκλημα φέρεται να διέπραξε. Η κ. Keane ρώτησε αν την κατηγορούσαν για “έγκλημα μίσους” ή για “μη εγκληματικό περιστατικό μίσους”, αλλά, και πάλι, οι αστυνομικοί ήταν ασαφείς σχετικά με το ποιον νόμο υποτίθεται ότι είχε παραβιάσει.

Όταν η Keane ρώτησε τι ακριβώς είχε κάνει που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τον ερχομό δύο αστυνομικών στο σπίτι της, ένας από τους αστυνομικούς απάντησε:

“Έχετε φερθεί απρεπώς για παιδόφιλους στο YouTube”.

Υπήρξε μια εποχή, και δεν ήταν πολύ παλιά, που το να είσαι παιδόφιλος θεωρούνταν το χαμηλότερο των χαμηλών. Τώρα, όμως, η αστυνομία δεν ασχολείται με τη διερεύνηση αυτών των ατόμων στη σύγχρονη Βρετανία, αλλά περνάει τον χρόνο της παρενοχλώντας όποιον λέει κάτι “πονεμένο” γι’ αυτούς.

Για ποιον ακριβώς εργάζεται αυτή η αστυνομία;

Σίγουρα δεν προστατεύουν τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου και τα παιδιά τους.

newspunch.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *