«Στα άκρα» οδηγείται η κατάσταση με την διαφήμιση και προώθηση των gay και της LGBTQ+ κοινότητας από τις ΗΠΑ με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ, Τ.Τσούνη να φορά t-shirt το οποίο προπαγανδίζει τις ομοφυλόφιλες σχέσεις στην επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη  με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών και φίλο του ελληνικού λόμπι των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ

Δεν μιλάμε για την λοιπή τραγική του εμφάνιση με βερμούδα, άθλια σανδάλια, αλλά για την μοβ-μπλέ μπλούζα του που έγραφε «Pride Beach». To οποίο μεταφράζεται εις διπλούν: Το ότι είναι μια παραλία για gay (εννοούν την Αλεξανδρούπολη, όπου όλοι έχουν στήσει κ…λο στους Αμερικανούς πεζοναύτες;) ή ότι «Είναι μια αδελφή-σκύλα».

Υπήρξε κάποια χλιαρή αντίδραση από τον Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμο που σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη». Αυτό ήταν όλο! Σιγά μην τιμήσει ο Αμερικανός την Αλεξανδρούπολη, πέρα από το ότι είναι ένα λιμάνι για να στέλνουν όπλα στην Ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία.

sandalia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *