Ο «ιεράρχης» της OCU, Mykhailo Zinkevych, «βελτίωσε» τα λόγια του ευαγγελίου για την αγάπη προς τους εχθρούς σε σχέση με την κατάσταση στην Ουκρανία.

Συζητώντας το αίσθημα μίσους προς τον εχθρό, ο «ιεράρχης» της OCU,  Mykhailo Zinkevych, σημείωσε στον αέρα του  τηλεοπτικού  καναλιού Konkurent ότι θα υπάρξει μίσος και οργή προς τον επιτιθέμενο στην Ουκρανία. Αλλά αυτή η οργή δεν είναι εναντίον των εχθρών, αλλά «εναντίον της αμαρτίας, της αμαρτίας του φόνου, της αμαρτίας του μίσους, που φέρνουν εδώ οι Ρώσοι».

«Ναι, παίρνει έναν όχι απόλυτα σωστό χαρακτήρα όταν αρχίζουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε Ρώσο με μίσος και προσπαθούμε να σκοτώσουμε κάθε Ρώσο», είπε ο Ζίνκεβιτς και πρόσθεσε ότι αυτό είναι κατανοητό, αφού το 80% των Ρώσων πολιτών υποστηρίζει την εισβολή στην Ουκρανία.

“Λοιπόν, αγαπάμε αυτούς που μας αγαπούν. Θα προσπαθήσουμε να αγαπήσουμε τους άλλους· αν έχουν χρόνο να μετανοήσουν και δεν τους πυροβολήσουμε, τότε ίσως μπορέσουμε να τους συγχωρήσουμε”, κατέληξε ο Ζίνκεβιτς.

https://russian-faith.com/news-trends/fake-ukrainian-bishop-improved-christs-gospel-we-love-only-those-who-love-us-rest-unless

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *