Η κυβέρνηση μας απαγόρευσε να αποχαιρετήσουμε τους αγαπημένους μας σε γηροκομεία και νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

Η κυβέρνηση δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κηδείες για αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.

Αλλά το φεστιβάλ kink and fetish για τους ομοφυλόφιλους άντρες που ονομάστηκε «Up Your Alley» γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά την εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων στην κοινότητα των γκέι στο Σαν Φρανσίσκο.

ΚΟ: Μάλιστα η δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, Λοντον Μπρινταφού δήλωσε ότι οι μολύνσεις στην πόλη σχεδόν διπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα, σημείωσε: 

«Γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός επηρεάζει όλους εξ ίσου – αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι όσοι ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητά μας διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αυτή τη στιγμή» εξήγησε η Μπριντ. 

Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δηλώσει ότι η ασθένεια μεταδίδεται κυρίως μέσω της στενής σωματικής επαφής με ένα μολυσμένο άτομο και σχεδόν όλα τα γνωστά κρούσματα μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί σε άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες.

Σύμφωνα με το CDC, η ευλογιά των πιθήκων μεταδίδεται από άτομα με συμπτώματα μέσω στενής επαφής με πληγές, σωματικά υγρά ή αναπνευστικές εκκρίσεις και αντικείμενα που έχουν έρθει σε επαφή με εκκρίματα από πληγές ή σωματικά υγρά, επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ή κατά τη διάρκεια στενής σωματικής επαφής, όπως φιλιά, αγκαλιά ή σεξ.

Η δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού η πόλη ανέφερε 261 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων. Η κήρυξη έκτακτης ανάγκης θα τεθεί σε ισχύ τη Δευτέρα.

Η έκθεση δρόμου Up Your Alley αναφέρεται ως «ο μικρός ζωμός για το Folsom Street Fair» που έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος.

Το Φεστιβάλ Folsom που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου συνεχίζει επίσης, παρά το γεγονός ότι το Σαν Φρανσίσκο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της ευλογιάς των πιθήκων.

Πέρυσι 40.000 άτομα παρακολούθησαν το Folsom Festival μετά από δύο χρόνια καθυστέρηση λόγω του Covid. 

Θα παρευρεθεί άρα γε στο φεστιβάλ ο υπάλληλος του DOE του Μπάϊντεν, (και λάτρης των φετίχ) Σαμ Μπρίντον;

ΚΟ: Θυμάστε όταν όλοι οι συστημικοί αρλεκίνοι εν χορώ κατηγορούσαν τους χριστιανούς ότι με τις θρησκευτικές τελετές τους (λειτουργίες, προσευχές, εορτές, λιτανείες, ή στην χώρα μας Επιτάφιο, περιφορές εικόνων κ.λ.π.) μεταδίδουν τον ιό και εκθέτουν την κοινωνία σε κίνδυνο; 

Τώρα δεν τρέχει μία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *