Η έναρξη λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών είναι γεγονός. Στον 9ο Παιδικό Σταθμό Αγριλέζας Ερεσού και Σκρέκη μπορεί να φιλοξενήσει 24 και στον 10ο Παιδικό Σταθμό Αγίας Βαρβάρας Λευκάδος 33 και Κωνσταντινουπόλεως μπορεί να φιλοξενήσει 12 βρέφη , ως οι μόνοι που διαθέτουν βρεφικά τμήματα θα λειτουργήσουν από Σεπτέμβρη 2022. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α) θα δέχεται αιτήσεις εγγραφών των βρεφών για τη νέα σχολική χρονιά 2022 -2023, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας https://poldhfa.intellisoft.gr​ από 25/07/2022 έως και 31/07/2022 και ώρα 23:59.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού εισέλθουν στην ιστοσελίδα https://poldhfa.intellisoft.gr εγγράφονται και στη συνέχεια συμπληρώνουν την αίτησή τους επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την υποβάλλουν. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Αχαρνών δέχονται παιδιά ηλικίας από 6 μηνών (κατά την ημερομηνία εγγραφής τους) έως και 2,5 χρονών αφού καταθέσουν αίτηση εμπρόθεσμα με τα πλήρη δικαιολογητικά. Τα παιδιά που δύναται να εγγραφούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είναι τα γεννημένα από 01/04/2020 έως και 31/3/2022.

Τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά ανά περίπτωση είναι τα εξής:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 1.Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης του Βρέφους.
2.Ιατρικό Πιστοποιητικό Υγείας βρέφους , το οποίο χορηγείται από τη Διοίκηση του Ν.Π. και συμπληρώνεται από τον Παιδίατρο. (Το πρότυπο Έντυπο του Πιστοποιητικού Υγείας Παιδιού διατίθεται στα «Χρήσιμα Έγγραφα» στην πλατφόρμα του PreSchool»)
3.Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας βρέφους (την 1η σελ με τα στοιχεία και αυτές με τα εμβόλια)
4. Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας στην οποία υποβλήθηκε η δήλωση εισοδήματος του 2021 ή του 2020 στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί του 2021
5.Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία χορηγείται από τη Διοίκηση του Ν.Π. και στην οποία θα αναφέρεται η οικογενειακή κατάσταση των γονέων του βρέφους, τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που θα παραλαμβάνουν το βρέφος από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό, καθώς και την αποδοχή υποχρεωτικής οικονομικής εισφοράς βάσει εκκαθαριστικού. (Το πρότυπο Έντυπο διατίθεται στα «Χρήσιμα Έγγραφα» στην πλατφόρμα του PreSchool»)
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ
6.Εργαζομένοι στον Ιδιωτικό Τομέα: Βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη (Και για τους δύο Γονείς/ Κηδεμόνες, εφόσον υπάρχει)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *