“Μεγάλη Παρασκευή” για την Μακεδονία η 19η Ιουλίου 2022, με την επίσημη και πανηγυρική έναρξη ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε. με το ελληνικό όνομα “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, με “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” και “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”, που πέτυχε τελικά η Κυβέρνηση Μητσοτάκηπαραβιάζοντας για άλλη μια φορά την Δημοκρατία και την Ιστορία, αλλά και την ρητή προεκλογική δέσμευση ότι θα ασκήσει βέτο!

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΕΣΠΩΝ 2

Ο Μητσοτάκης ξεκίνησε τις Πρέσπες 2 στις 25 Μαρτίου 2020, ανήμερα της εθνικής μας εορτής! Μεσολάβησε για δύο χρόνια το βέτο της Βουλγαρίας, το οποίο τελικά αποσύρθηκε με υπογραφή Πρωτοκόλλου υποταγής των Σκοπίων στην Βουλγαρία την Κυριακή 17-9-2022. Και σήμερα 19-7-2022, παραμονή της εισβολής του “Αττίλα” στην Κύπρο μας, τα Σκόπια ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. με την ελληνική ονομασία “Μακεδονία” εντός, σαν “Μακεδόνες”, με γλώσσα “Μακεδονική”η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Τα ακυρώνουμε όλα, τα σταματούμε όλα, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ την πραγματική Μακεδονία, την ζωντανή και ασυμβίβαστη Ελλάδα, που θα αναλάβει με την βοήθεια του Θεού, την αναγέννηση της χώρας, την επαναφορά της τιμής και της αξιοπρέπειας χιλιάδων αιώνων ιστορίας, ψυχής, δόξας και μνήμης!

https://www.noiazomai.gr/2022/07/sok-evale-ta-skopia-sthn-ee-episimi-enarxi-entaxis.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *