ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Κύριε Βρεττέ, στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο είπες ότι πετάω πυροτεχνήματα και προσέρχομαι για να εκτονωθώ επειδή για πολλοστή φορά  ζήτησα να έρθουν στο φως, όλες οι οικονομικές και δανειακές υποχρεώσεις του δήμου και δήλωσα κατηγορηματικά  πως όσοι λεηλάτησαν και εξακολουθούν να λεηλατούν  τα ταμεία του δήμου Αχαρνών σύντομα θα βρεθούν στη φυλακή.

Κύριε Βρεττέ, έχετε δεδομένο ότι όσα χρήματα και να κλαπούν από τα ταμεία , όσες κακοτεχνίες με κακής ποιότητας υλικά και αν γίνουν, όσες πλατείες και παιδικές χαρές εγκαινιάζετε  και μετά από λίγο εγκαταλείπονται στο έλεος του θεού , υπερχρεώνοντας τους πολίτες των Αχαρνών με εκατομμύρια ευρώ, οι πολίτες δεν θα μάθουν ποτέ πόσα τους κόστισαν και γιατί τα χρεώθηκαν , θεωρώντας σίγουρο πως για όλες αυτές τις ατασθαλίες κανένας δεν πρόκειται να πάει φυλακή.

Κύριε Βρεττέ, στα δώδεκα χρόνια που είστε στην εξουσία μαζί με την παρέα σας,  σκόπιμα λέτε ψέματα και έχετε στο σκοτάδι τους πολίτες των Αχαρνών, γι’  αυτό μιλάτε με τόσο μεγάλη σιγουριά και θεωρείτε «πυροτέχνημα»  την επίμονη απαίτησή μου να καταθέσετε στους πολίτες,  όλα όσα αφορούν στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του δήμου μας.

Κύριε Βρεττέ,  έχετε υποχρέωση απέναντι στους ψηφοφόρους σας να αποδείξετε ότι δεν είστε ένας θρασύτατος ψεύτης . Δημοσιεύστε αυτά που ισχυριστήκατε στο Δημοτικό Συμβούλιο  ότι υπάρχουν αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορούν στο συνολικό χρέος του δήμου, στις εκκρεμμότητες , σε όλα τα δάνεια καθώς και στα περιουσιακά του στοιχεία.

Κύριε Βρεττέ, ο χαρακτηρισμός που σας αποδίδω «θρασύτατος ψεύτης» προκύπτει από τα λεγόμενά σας και όσα εσείς ο ίδιος ισχυριστήκατε πριν από δύο χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,  όπως ακριβώς τα είπατε και σας τα παραθέτω : Μιχάλης Βρεττός: «Θα μπορούσα σε αυτό το σημείο να προκαλέσω τον οποιονδήποτε  μέσα στην αίθουσα είτε από το ακροατήριο είτε από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους, να μου πει , αν ξέρει έστω και ένας, ποιο είναι το συνολικό ποσό που οφείλει ο δήμος Αχαρνών. Δεν γνωρίζει κανείς γιατί ποτέ δεν υπήρχε σωστή σύνδεση των υπηρεσιών».

Αυτά  είπατε εσείς ο ίδιος, κύριε Βρεττέ,  επίσημα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο , για να ξεγελάσετε τους πολίτες ,  ότι δήθεν είστε μία νέα δημοτική αρχή απαλλαγμένη από τα οικονομικά σκάνδαλα Ντούρου και Κασσαβού, και αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε ότι αφενός «καρφώνετε» τους πρώην δημάρχους και αφετέρου ξεχνάτε ότι ήσασταν αντιδήμαρχος και το «δεξί χέρι» του Ντούρου στη θητεία του.

Κύριε Βρεττέ, αν δεν δημοσιεύσετε στους πολίτες των Αχαρνών αυτά που υποστηρίξατε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , δηλαδή το συνολικό ποσό που οφείλει ο δήμος Αχαρνών, τις εκκρεμότητες  και τα δάνειά του,  όχι μόνο θα είσαστε ένας θρασύτατος ψεύτης αλλά και επικίνδυνα αναξιόπιστος για τη θέση που βρίσκεστε.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *