…. διπλό εμβολιασμένοι ή με μία δόση και ελάχιστοι πλέον είναι οι ανεμβολίαστοι»

“Το σοβαρό θέμα των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή, αφορά όλη την κοινωνία” δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.”Όταν αυτή τη στιγμή το σύστημα υγείας χρειάζεται χέρια, αυτά τα χέρια δεν μπορεί να είναι μέσα σε χειροπέδες. Ο ελληνικός λαός έχει εθιστεί στην αδιαφορία, στην ανεπάρκεια του συστήματος”.

“Μιλάμε για μία διαδικασία εξόντωσης. Συνάδελφοι καταφεύγουν σε χώρες του εξωτερικού. Όσοι μένουν στην Ελλάδα για να επιβιώσουν, ή θα πρέπει να κάνουν μαύρη εργασία, ή θα αναγκαστούν αν τρώνε από τα σκουπίδια”.

Η χώρα μας είναι η πρώτη χώρα σε θανάτους από covid ανά εκατομμύριο πληθυσμού στη Δυτική Ευρώπη. Αυτό είναι  το success story το οποίο προέβαλε χθες ο κος Πλεύρης σε αυτή την  “ανοιχτή” συγκέντρωση- συζήτηση, όπου φυσικά δεν υπήρξε καμμία συζήτηση. ‘Ηταν μία καθαρά προεκλογική φιέστα”.

“Το 60-70% των ασθενών που είναι σε πτέρυγες covid και σε μονάδες, είναι τριπλο-εμβολιασμένοι. Οι υπόλοιποι είναι διπλό εμβολιασμένοι ή με μία δόση και ελάχιστοι πλέον είναι οι ανεμβολίαστοι. Στα νοσοκομεία της Αθήνας στους 20 ασθενεις, οι 19 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι”.

Περικλής Καρολίδης Ζητάμε τη διεθνή προστασία, πολιτική ασυλία από ξένη χώρα. Μας έχουν καταδικάσει στην παρανομία, στην αυτοκτονία ή στον αργό θάνατο”.

“Υφιστάμεθα καθημερινό βασανισμό. Πρέπει να τελειώνουμε με την πολιτική αλητεία. Δεν μπορώ να ακούω από τα “πετσωμένα” μέσα ενημέρωσης ότι στοχοποιούμε την οικογένεια του κάθε πολιτικού αλήτη και ότι ανησυχούν τα παιδάκια τους. Τι έχουν αν πουν για τα χιλιάδες παιδιά των συναδέλφων που πεινάνε; Είμαστε θυμωμένοι, αυτή η αλητεία θα τελειώσει. Ζητάμε τη διεθνή προστασία, πολιτική ασυλία από ξένη χώρα. Μας έχουν καταδικάσει στην παρανομία, στην αυτοκτονία ή στον αργό θάνατο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *