Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ  ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΑΤΕ;

ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΑΡΗ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ «ΔΕΚΑ» ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ;

Κύριε Κόνταρη, αφού απαξιώνετε τους ψηφοφόρους του «ΔΕΚΑ», έχετε υποχρέωση να απαντήσετε στους υπόλοιπους ψηφοφόρους αν ο Δήμαρχος είναι ανίκανος και αφερέγγυος όπως υποστηρίζει τώρα ο κ. Αναγνωστόπουλος ή αν είναι οραματιστής και αξιόπιστος όπως υποστηρίζετε εσείς.

Κύριε Κόνταρη έχετε υποχρέωση να διευκρινίσετε εσείς και η παρέα σας αν λειτουργείτε μέσα στην παράταξη του δημάρχου σαν πρώην «ΔΕΚΑ»  ή ο καθένας μεμονωμένα έχει πάρει το δρόμο του, για να έχουμε τη δυνατότητα να αξιολογούμε αν είναι προσωπικές οι θέσεις που εκφράζετε ή αφορούν στο σύνολο της ομάδας σας.

Το ίδιο πρέπει να πράξει και ο κ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν πλέον λειτουργεί ως επικεφαλής της παράταξης «ΔΕΚΑ» και άρα οι εναπομείναντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΔΕΚΑ» στη δημοτική αρχή  δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα του ή αν ο ίδιος πλέον χαράζει νέα γραμμή πλεύσης  που δεν έχει καμία σχέση με το «ΔΕΚΑ».

Κύριε Κόνταρη, τι έχετε να πείτε τώρα για τον κ. Αναγνωστόπουλο  που μέχρι πρόσφατα «υμνούσε» μαζί με εσάς την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα που σας συνέδεε με τον Δήμαρχο και την παράταξη του και τώρα ομολογεί σύμφωνα με τις δηλώσεις ανεξαρτητοποίησής του ότι τόσο καιρό ήταν εγκλωβισμένος με έναν μέτριο και μη συνεργάσιμο δήμαρχο, σε ίντριγκες και καψόνια;

Τι έχετε να πείτε τώρα στους ψηφοφόρους σας για τη δημόσια παραδοχή του κ. Αναγνωστόπουλου που κατηγορεί τον Δήμαρχο  για σκόπιμη απόκρυψη της κακής οικονομικής κατάστασης του δήμου, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος : «Η κακή οικονομική διαχείριση που όσο κι αν την κρύβουμε δεν κρύβεται: Είμαστε ο μόνος πλέον Δήμος στην Ελλάδα στο Οικονομικό Παρατηρητήριο. Όλοι οι άλλοι δήμοι κατάφεραν και βγήκαν και εμείς καλούμαστε να ψηφίζουμε προϋπολογισμούς που αποτυπώνουν έλλειμμα που κάθε χρονιά αυξάνεται».

Τι έχετε να πείτε κύριε Κόνταρη τόσο εσείς όσο και ο κ. Δήμαρχος για τις κατηγορίες που εξαπολύει ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχός και υψηλόβαθμος συνεργάτης σας Π. Αναγνωστόπουλος, για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων μέσω της υπηρεσίας της Πολεοδομίας αφού σύμφωνα και με τις δηλώσεις του: « Οι επανειλημμένες ενέργειες εκ μέρους του Δημάρχου με τις οποίες επιδιώχθηκε η παράκαμψή μου σε θέματα αρμοδιότητάς μου στην Πολεοδομία και στο Σχέδιο Πόλης, όπως και της υπηρεσίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων».

Τελικά κ. Κόνταρη ξεκαθαρίστε τη θέση σας και πείτε ευθαρσώς στους πολίτες που εκπροσωπείτε υπάρχει σκόπιμη απόκρυψη των οικονομικών στοιχείων του δήμου όπως δηλώνει ο κ. Αναγνωστόπουλος και επιπλέον γίνεται παράκαμψη των υπηρεσιών του Δήμου με σκοπό την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων;

Κύριε Αναγνωστόπουλε και κ. Κόνταρη με την ομάδα του «ΔΕΚΑ» που συμμετέχετε στη διοίκηση του Δήμου, στο σημείο που εσείς οι ίδιοι φέρατε τα πράγματα καταφέρατε να αποδείξετε στους πολίτες των Αχαρνών ότι ακόμα και αν ήσασταν δημοτική αρχή θα ήσασταν το ίδιο αναξιόπιστοι και αναποτελεσματικοί με τους νυν και  όλους τους προηγούμενους.

Τα όσα καταθέτω, τόσο γραπτώς όσο και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπήρξαν ποτέ προϊόν αντιπολίτευσης αλλά αποτελούν αληθινά γεγονότα για τα οποία καθημερινά επιβεβαιώνομαι με την συνεχή λεηλασία των ταμείων να στερεί κάθε δυνατότητα βιωσιμότητας και ανάπτυξης,  τη στιγμή που άλλοι δήμοι έχουν αξιοποιήσει δεκάδες ευκαιρίες  ανάπτυξης και οικοδομούν ένα σύγχρονο μέλλον με ασφάλεια και ποιότητα ζωής τόσο για τους ίδιους όσο και για τις επόμενες γενιές.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *