Την Συμφωνία των Πρεσπών θα την ακυρώσουμε!Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σαν σήμερα πριν 4 χρόνια, υπέγραψε διμερή-διεθνή συμφωνία με την οποία παρέδωσαν το ιερό όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, παραχωρώντας παράλληλα την ύπαρξη ξεχωριστής μακεδονικής εθνότητας και μακεδονικής γλώσσας. Ήδη, είχαν προηγηθεί παρασκηνιακές ενδοτικές συνομιλίες και από υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ, κατ’ ομολογία των ιδίων, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού και κατά παράβαση της προηγούμενης αντίθετης απόφασης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όλοι ξέρουμε (και όλοι οι ξένοι που γνωρίζουν ξέρουν), ότι ούτε μακεδονική εθνότητα υπήρξε ποτέ, αλλά οι Μακεδόνες ήσαν Έλληνες (εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία, έγραψε ο αρχαίος γεωγράφος Στράβων), αλλά ούτε και μακεδονική γλώσσα, αφού οι Μακεδόνες εκείνη την εποχή έγραφαν και μιλούσαν ελληνικά.Το όνομα επομένως είναι αυτό που έχει σημασία, αφού χωρίς το όνομα δεν μπορούν οι Σκοπιανοί να ισχυριστούν τίποτε για εθνότητα και γλώσσα, ούτε βέβαια να έχουν τις ανιστόρητες επεκτατικές βλέψεις στην Μακεδονία μας.

Η όλη προσπάθεια ξένων κέντρων, στα οποία υπακούουν οι προδότες πολιτικοί μας, είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας, αρχίζοντας από το πιο σοβαρό τμήμα το βορειοκεντρικό, δηλαδή τη Μακεδονία, που αφού αυτονομηθεί με διάφορες μεθόδους, αυτομάτως θα αποκόψει τη Θράκη από τον υπόλοιπο κορμό της χώρας, αφήνοντάς την έρμαιο της Τουρκίας.

Άλλο σημαντικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι η υπογραφή της Ελλάδος έχει υπεραξία, γιατί μόνο έτσι τα Σκόπια παίρνουν τα συμβόλαια της Μακεδονίας, και μαζί με αυτά, την ιστορία και τον πολιτισμό της, καθώς και τη μεγαλύτερη παγκόσμια προσωπικότητα, τον Μέγα Αλέξανδρο. Σύντομα θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ονομάζουμε την επαρχία μας Μακεδονία, και θα την ζητάνε δική τους, ως δήθεν κατεχόμενη από την Ελλάδα, αφού τους έχουμε παραχωρήσει επισήμως το όνομα (ήδη υπάρχουν πολλές τέτοιες φωνές στα Σκόπια). Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι στο Σύνταγμά τους, το οποίο μπορούν να το αλλάξουν όποτε επιθυμούν, αναφέρονται στην ανάγκη απελευθέρωσης της κατεχόμενης «Μακεδονίας του Αιγαίου», όπως της αποκαλούν.

Οι Σκοπιανοί φυσικά μας λοιδορούν, παραβιάζοντας καθημερινά την Συμφωνία με χίλιους δυο τρόπους, με κυριότερο την χρήση μόνο του ονόματος Μακεδονία. Οι δικοί μας απλά στρουθοκαμηλιζουν!

Επομένως αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι το όνομα. Ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων δεν έπρεπε να παραχωρηθεί με κανένα τρόπο και επιβάλλεται να αφαιρεθεί.

Γι αυτό το λόγο, η προσπάθεια που έγινε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν ιδιαιτέρας σημασίας, άσχετα αν δεν κατόρθωσε να ακυρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας!

Ο αγώνας των Ελλήνων πατριωτών συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει μέχρι να ακυρωθεί αυτή η προδοτική συμφωνία!Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα!!!

Νίκος Ταμουρίδης

Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *