Μια έρευνα για κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από την Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι 151 στους 152 συμμετέχοντες είναι άνδρες που «προσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι ή άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες».

Η έρευνα διαπίστωσε ότι 311 (99% των 314) περιπτώσεων ήταν άνδρες, με μόλις 3 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις γυναικών.

«Εκατόν πενήντα δύο περιπτώσεις συμμετείχαν σε πιο λεπτομερή ερωτηματολόγια, που εφαρμόστηκαν από τις 26 Μαΐου 2022 και χρησιμοποιήθηκαν αναδρομικά», έδειξε η έρευνα.

«Σε αυτά τα δεδομένα, 151 από τους 152 άνδρες που ερωτήθηκαν ταυτοποιήθηκαν ως ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και άλλοι άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (GBMSM) ή ανέφεραν επαφή του ίδιου φύλου και το υπόλοιπο άτομο αρνήθηκε να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες».

Τα πρώτα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων προήλθαν από μια γκέι σάουνα στην Ισπανία και ένα φεστιβάλ φετίχ στο Βέλγιο.

Παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων είναι συντριπτικά ομοφυλόφιλοι άνδρες, ορισμένοι επικριτές έχουν προτείνει ότι η ενθάρρυνση από τις υγειονομικές αρχές για τους ομοφυλόφιλους άνδρες που υποπτεύονται ότι μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον ιό να απέχουν από το σεξ είναι «ομοφοβική» και μια μορφή «στιγματισμού».

Όπως τονίσαμε προηγουμένως  , ο πρώτος ασθενής με ευλογιά των πιθήκων που κυκλοφόρησε αποκάλυψε ότι κόλλησε τον ιό από το γκέι σεξ με «περίπου 10 νέους συντρόφους» αφού απελάθηκε από το Ντουμπάι επειδή βρέθηκε θετικός στον HIV.

Παρά την εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων μέσω στενής επαφής και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι τα καλοκαιρινά φεστιβάλ πρέπει να περιοριστούν για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού, εκπρόσωπος του ΠΟΥ  διευκρίνισε αργότερα  ότι οι παρελάσεις gay pride θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κανονικά.

«Αν και το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τέθηκε σε lockdown λόγω του Covid με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους να χάνουν τη δουλειά τους, οι αρχές δημόσιας υγείας έχουν καταστήσει απολύτως σαφές ότι το να ζητούν από τους ομοφυλόφιλους άνδρες να σταματήσουν να κάνουν σεξ με δεκάδες αγνώστους για να σταματήσουν την εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων είναι αβάσιμο. »,  γράφει  ο Chris Menahan.

Η έρευνα του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε επίσης ότι το 81 τοις εκατό των περιπτώσεων ήταν άτομα που κατοικούσαν στο Λονδίνο.

Όπως συζητήσαμε προηγουμένως, το NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο δημοσίευσε ένα μήνυμα στον ιστότοπό του καλώντας τους ανθρώπους να μην αγγίζουν ή να καταναλώνουν «κρέας θάμνων», το οποίο είναι διαθέσιμο στη μαύρη αγορά σε εθνικά διαφορετικές περιοχές του Λονδίνου και μπορεί να προκαλέσει εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων.

Συντάχθηκε από τον Paul Joseph Watson μέσω του Summit News,

zerohedge.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *