«Ανάσα» σε επιχειρηματίες των Αχαρνών που επλήγησαν από τις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού, στη Βαρυμπόμπη, έδωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ο Δήμος Αχαρνών προσφέροντας επιταγές για τη στήριξή τους, την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Αντιπροσωπεία του ΕΕΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου συναντήθηκε, στο Δημαρχείο της πόλης, με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό με τον οποίο συζήτησαν τρόπους ενίσχυσης του επαγγελματικού κόσμου της περιοχής. Παράλληλα, συνάντησαν 14 επαγγελματίες που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές του περασμένου έτους, μίλησαν μαζί τους και τους παρέδωσαν τις επιταγές, στα πλαίσια της ουσιαστικής και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς.

Με αφορμή την δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ο κ. Σπύρος Βρεττός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το ΕΕΑ, τονίζοντας ότι η στήριξη των πυρόπληκτων επιχειρηματιών παραμένει προτεραιότητα.

«Μαζί με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραδώσαμε επιταγές στους πυρόπληκτους επιχειρηματίες της Βαρυμπόμπης. Μια ουσιαστική προσφορά του Επιμελητηρίου με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων που έπαθαν ζημιές. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας μας, συζητήσαμε για δράσεις ενημέρωσης και ενίσχυσης των επαγγελματιών της πόλης μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε με πράξεις δίπλα στις επιχειρήσεις. Και ειδικά σε αυτές που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, όπως οι συγκεκριμένες που επλήγησαν από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές. Η συνεργασία μας με τον Δήμο Αχαρνών υπήρξε υποδειγματική και θα έχει και συνέχεια καθώς παραμένει προτεραιότητα μας η ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιπρόεδροι του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, το μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ Κωνσταντίνος Δρόσος, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Άγγελος Αραμπαντζής και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *