Natural News ) Ο ερευνητικός ρεπόρτερ Steve Kirsch συγκέντρωσε μια σειρά ερευνών που δείχνουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι τα «εμβόλια» του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) είναι κάθε άλλο παρά «ασφαλή και αποτελεσματικά» όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση.

Κάνοντας δημοσκόπηση στους αναγνώστες του ως μέρος μιας προκατειλημμένης δειγματοληψίας, ο Kirsch έθεσε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το πώς τα πήγαν μετά το γεγονός οι άνθρωποι που δέχθηκαν χτύπημα. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, ειδικά αν είστε κάποιος που πιστεύει ότι τα τρυπήματα γενικά δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε.

Ο Kirsch παραδέχεται ότι οι έρευνές του είναι προκατειλημμένες, γι’ αυτό και ενθαρρύνει όλους να τις αναπαράγουν με τους δικούς τους φίλους, μέλη της οικογένειας, συναδέλφους, συμμαθητές και άλλους, ανάλογα με την πορεία του καθενός στη ζωή.

Επισκόπηση των ερευνών του Kirsch για τον εαυτό σας, εάν θέλετε να τις επαληθεύσετε

Οι ερωτήσεις που έκανε ο Kirsch αφορούσαν τόσο τις ανεπιθύμητες ενέργειες όσο και τα ποσοστά θανάτων. Δείτε τι κατέληξε με βάση τα προκαταρκτικά αποτελέσματα:

1) Τα τρυπήματα Covid έχουν ήδη σκοτώσει τουλάχιστον τον ίδιο αριθμό Αμερικανών που υποτίθεται ότι έχει σκοτώσει ο ιός covid.

2) Τα εμβόλια Covid σκοτώνουν 336 παιδιά ηλικίας 5-11 ετών για κάθε ένα που υποτίθεται ότι «σώζεται» λόγω των ενέσεων. (Σχετικό: Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το προηγούμενο άρθρο από τον Kirsch που δείχνει ότι 28 εκατομμύρια παιδιά θα έπρεπε να δεχτούν τρυπήματα για να «σώσουν» υποτιθέμενα μόνο 14 από αυτά από το τεστ «θετικού» για covid.)

3) Η δεύτερη φορά είναι το πιο επικίνδυνο μέρος της διαδικασίας, αυξάνοντας τα ποσοστά θνησιμότητας από κάθε αιτία τουλάχιστον κατά 800 τοις εκατό μέσα σε 30 ημέρες (η πρώτη και η τρίτη ένεση το αυξάνουν κατά 600 τοις εκατό και 480 τοις εκατό αντίστοιχα).

4) Ο πραγματικός αριθμός των θανάτων που σχετίζονται με τον Covid, των θανάτων από τρύπημα και των ετήσιων θανάτων από καρδιακή προσβολή είναι σχετικά συγκρίσιμοι μεταξύ τους από τον Ιανουάριο του 2020 έως σήμερα.

«Αυτό υποδηλώνει ότι μόνο περίπου 700.000 άνθρωποι πέθαναν στην πραγματικότητα από τον COVID και ένας συγκρίσιμος αριθμός από τα εμβόλια για τον COVID», γράφει ο Kirsch σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο σημείο δεδομένων.

«Αυτό είναι σύμφωνο με την ελάχιστη εκτίμηση VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου) των υπερβολικών θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο: 12.000 υπερβολικοί θάνατοι VAERS στις ΗΠΑ * 41 (ο ελάχιστος παράγοντας υποαναφοράς) = 492.000 θάνατοι ελάχιστοι».

5) Εάν επιζήσετε από τον εμβολιασμό κατά του Covid και είχατε προηγουμένως καρκίνο, έχετε 80 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες να δείτε τον καρκίνο σας να επιδεινώνεται μετά την ένεση.

«Για τους μισούς ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο, ο καρκίνος τους χειροτέρεψε δραματικά μετά το εμβόλιο», γράφει ο Kirsch. «Ο καρκίνος κανενός δεν βελτιώθηκε μετά τον πυροβολισμό. Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό. Πώς θα το εξηγήσει αυτό το CDC;»

6) Δεδομένου ότι το VAERS υποδηλώνει κατά ένα τεράστιο ποσό, ο πραγματικός αριθμός θανάτων από covid jab θα μπορούσε εύκολα να είναι 100 φορές μεγαλύτερος από αυτόν που είναι επίσημα καταγεγραμμένος στο σύστημα.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι φαίνεται ότι τουλάχιστον το 0,7% όλων των θανάτων και των αποβολών που σχετίζονται με το εμβόλιο αναφέρθηκαν στη VAERS», εξηγεί ο Kirsch. «Κανένας από τους 15 θανάτους παιδιών 18 ετών και κάτω δεν αναφέρθηκε στη VAERS».

7) Λαμβάνοντας υπόψη τις προκαταλήψεις της έρευνας, δεν υπάρχει σαφώς κανένα σενάριο στο οποίο οποιοδήποτε παιδί (πόσο μάλλον οποιοδήποτε άτομο, περίοδος) θα πρέπει να κάνει ποτέ οποιαδήποτε ένεση για τον κορωνοϊό.

8) Εάν κάποιος εκεί έξω πιστεύει ότι ο Kirsch κάνει λάθος με τις εκτιμήσεις του, ενθαρρύνεται να πραγματοποιήσει τις δικές του έρευνες και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα για συγκριτικούς σκοπούς.

9) Τίποτα από αυτά δεν θα δημοσιευθεί ποτέ σε ιατρικό περιοδικό επειδή έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση. Ωστόσο, ο Kirsch θα επιτρέψει στους αναγνώστες του, από τις 23 Μαΐου 2022, να διεξάγουν τις δικές τους ανεξάρτητες αξιολογήσεις από ομοτίμους των δεδομένων για να αναζητήσουν σφάλματα, παρόμοια με αυτά που θα έκανε ένα περιοδικό.

10) «Σας ενθαρρύνω να επαναλάβετε μόνοι σας τις έρευνες αν δεν με πιστεύετε και να τις δημοσιεύσετε», γράφει ο Kirsch ως το 10ο σημείωμά του στους αναγνώστες.

Οι ίδιες οι 10 έρευνες παρατίθενται και συνδέονται στο Substack του Kirsch . Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε το καθένα και να δείτε τι σκέφτεστε.

Περισσότερες ιστορίες σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των «εμβόλια» για τον Covid μπορείτε να βρείτε στο VaccineDamage.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

Όχι, τα εμβόλια covid ΔΕΝ είναι “ασφαλή και αποτελεσματικά” – αυτές οι 10 έρευνες αποκαλύπτουν την αλήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *