Τους ενδιαφέρουν κυρίως τα οικονομικά γιατί έχουν μειωμένη εθνική συνείδηση.

Την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού ανακοίνωσε και επίσημα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κατά την ομιλία του στο συνέδριο «Δημογραφικό 2022. Η μεγάλη πρόκληση» είπε ότι «η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανκουφίσει την πληθυσμιακή μας υποχώρηση».

Δηλαδή για τον πρωθυπουργό δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να δοθούν κίνητρα και διευκολύνσεις στα ζευγάρια των γηγενών Ελλήνων να γεννούν ας πούμε περισσότερα παιδιά ώστε να μην υπάρχει η «έλλειψη εργατικών χεριών» όπως την χαρακτηρίζει;

Είπε μάλιστα πως καθυστερούν τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχουν εργατικά χέρια!

“Πρόκειται για μία απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην έλλειψη εργατικών χεριών που παρατηρείται στον πρωτογενή τομέα και στον κλάδο των κατασκευών και όπως ξέρετε υπάρχουν ήδη φαινόμενα σοδειάς που δεν μαζεύονται, μεγάλα έργα τα οποία κινδυνεύουν σήμερα να καθυστερήσουν, επειδή πολύ απλά λείπουν από τη χώρα εργατικά χέρια.

Ταυτόχρονα όμως η ώριμη και κυρίως η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει και την πληθυσμιακή μας υποχώρηση”

Και η εμπειρία μας από το πρώτο κύμα των Αλβανών μεταναστών, είναι μία εμπειρία θετική για την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία. Η δεύτερη γενιά των οικογενειών αυτών έχουν πια ως πατρίδα τους την Ελλάδα και τόπο καταγωγής τη χώρα των γονιών τους.

Και η εικόνα των μαθητικών μας παρελάσεων θα αποδεικνύει ότι πράγματι αξίζουν να αποκαλούνται Έλληνες όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας». Σ.σ. Αυτό βεβαίως είναι ψευδές γιατί αυτή η φράση του Ιπποκράτους έχει τελείως διαφορετικό νόημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *