Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τον όρο «Mankurtlaşma», ως μια κοινωνική και πολιτισμική έννοια, που περιγράφει πως μπορεί ένα έθνος να γίνει εχθρικό προς τον εαυτό του, προς τις αξίες του και ουσιαστικά να σκοτώσει τον εαυτό του, να αυτοκτονήσει.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα πάντα με τον τουρκικό ορισμό, αυτό συμβαίνει όταν «οι υπεύθυνοι κυβερνώντες, συνεργαζόμενοι με την άρχουσα τάξη μιας εξωτερικής μεγάλης δύναμης, αλλάζουν τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές πολιτικές της χώρας τους εις βάρος του έθνους, αποξενώνοντάς το από την εθνική του ταυτότητα. Έτσι,  αλλοτριώνουν την κοινωνία και τον εθνικό πολιτισμό της, καθιστώντας το έθνος χωρίς συνείδηση και ανοιχτό στην εκμετάλλευση.  Παράλληλα δηλητηριάζουν το  μυαλό της κοινωνίας, μετατρέποντάς την σε ψυχική σκλάβα των ξένων αποικιοκρατικών δυνάμεων, δημιουργώντας μάλιστα την ψευδαίσθηση ότι  είναι προς το καλό της».

Ο αρχικός όρος «mankurt», που σημαίνει «σκλάβος χωρίς συνείδηση», επινοήθηκε από Τζινγκίζ Αϊτμάτωφ (1928-2008), λογοτέχνη από το Κιργιστάν, στο γνωστό μυθιστόρημά του «Η ημέρα διαρκεί περισσότερο από εκατό χρόνια» (1980). Σύμφωνα με τον επινοηθέντα μύθο, οι «mankurts» ήταν αιχμάλωτοι πολέμου που μετατράπηκαν σε σκλάβους, αφού υπέστησαν ωμά βασανιστήρια εκτιθέμενοι στον καυτό ήλιο με τα κεφάλια τους τυλιγμένα με δέρμα καμήλας. Έτσι, μετατράπηκαν σε δουλικά πλάσματα έχοντας ξεχάσει τα πάντα για το παρελθόν της ζωής τους, εκτελώντας μόνο τις διαταγές του νέου αφέντη τους. Σήμερα το περιφρονητικό ψευδώνυμο «mankurt» αρμόζει σε αυτούς που ξεχνούν την εθνική γλώσσα και παραμελούν την κουλτούρα του λαού τους, δηλ. απαρνιούνται την εθνική τους ταυτότητα.

Αυτά γράφουν οι Τούρκοι, φοβούμενοι για την αλλοίωση της εθνικής τους ταυτότητας, από την έλευση εκατομμυρίων παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα τους.

Αυτή όμως η ιδιότυπη σκλαβιά, η αλλοτρίωση της κοινωνίας και μια απίστευτη εθνική απαξίωση λαμβάνουν χώρα, κατά κύριο λόγο, κατά τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα.

Η χώρα μας, παγιδευμένη στις συντεταγμένες του ουτοπικού πολυπολιτισμού και του ψευδεπίγραφου ευρωπαϊκού ουμανισμού και παρασυρόμενη από ένα εξαιρετικά επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια σε εθνική αυτοκτονία! Και δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια των αλλοεθνών και αλλοθρήσκων που κατακλύζουν την ιερή χώρα μας, αλλά κυρίως η εθνοκτόνος πολιτική των κυβερνήσεών μας!

Ως γνωστόν, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, της οποίας τα κελεύσματα ακολουθούν απόλυτα οι ξενόδουλοι πολιτικοί ταγοί μας,  προβλέπει την πολτοποίηση των εθνών και την δημιουργία ενός παγκόσμιου πανανθρώπινου πολιτιστικού προτύπου, καθώς και ενός κοινού θρησκευτικού προτύπου μέσω την πανθρησκείας, ως βασικές προϋποθέσεις για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Έτσι βλέπουμε εντελώς ξεκάθαρα, την εθνική μας ταυτότητα, δηλαδή την ελληνική γλώσσα, την εθνική μας παιδεία, την ορθοδοξία, την κοινωνική μας συνοχή, τα πολιτιστικά μας πρότυπα και τις παραδόσεις μας, να δέχονται ένα ανηλεή πόλεμο από τις δοτές ελλαδικές κυβερνήσεις.

Οι πολίτες της χώρας, ως άλλοι «mankurts», ως αιχμάλωτοι ενός ιδιότυπου πολέμου, υφίστανται σύγχρονα βασανιστήρια, ζώντας σε ένα κλίμα αυταρχικής διακυβέρνησης, το οποίο συνεχώς επιδεινώνεται εις βάρος τους. Με την σταδιακή φτωχοποίηση, την αποκοπή από την ιστορική τους παράδοση, την ανεξέλεγκτη αλλοίωση και απαξίωση της ιστορικής μας γλώσσας, την εκκοσμίκευση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, την επιβολή της κάθε τύπου ανωμαλίας ως ορθότητα και την συνεχή ολιστική αντεθνική και απάνθρωπη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, οι Έλληνες μετατρέπονται σε διεθνείς σκλάβους χωρίς εθνική συνείδηση.

Αυτή η εθνοκτονία, αυτή η «εθνική αυτοχειρία» πρέπει να σταματήσει τώρα!

Όσοι ζωντανοί, όσοι μπορούμε να συντρίψουμε αλυσίδες με τη δύναμη της ψυχής σας, έχουμε χρέος να ενωθούμε και να αγωνιστούμε! Να υψώσουμε ένα τεράστιο ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Ελλάδας!

Νικόλαος Ταμουρίδης       

Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *