Διαχρονική και λυτρωτική  η αγάπη της Ιωνίας. Και η μνήμη επανήλθε στην  εκδήλωση «από ξένο τόπο», της Ε.Γ.Ε Αχαρνών, που έγινε σε ανάμνηση της Μικρασιαστικής καταστροφής,  την 1η  Ιουνίου 2022, με τη στήριξη της ΔΗΚΕΑ και του Δήμου Αχαρνών.

 Με χιλιοτραγουδισμένα παραδοσιακά τραγούδια και μικρασιατικους χορούς που παρουσίασαν τα καλλιτεχνικά της τμήματα, το χορευτικό με την καθοδήγηση του Αχ. Νταγιάντα και η χορωδία της  υπό την διεύθυνση του κ. Κ. Κατσικογιώργου, έστειλαν το μήνυμα της υποχρέωσης και ευθύνης όλων για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατήρ Τίτος Χρήστου, ο βουλευτής της ΝΔ Β. Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδου, ο Προέδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Γ. Νίκας. ο Γραμματέας  του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Μ. Χριστοδουλάκης, το μέλος της ΚΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Σ. Ζώτος, τα μέλη της ΤΟ Αχαρνών ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κκ Δ. Καρακωνσταντης, Δ.  και Μ.Χριστοφοριδης, η Προεδρος του Δ, Συμβουλίου Δήμου Διονύσου κ. Σ. Κατσιγιάννη, ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης κ. Γ.Σμέρος, η Προέδρος του Συλλόγου Πελοπονησιων  κ. Ε. Καλαμίτση και μέλη του  ΔΣ, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Μ. Καράλη μέλη του  ΔΣ, ο Προέδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών και Φυλής κ. Π. Καζανάς και η κ. Φ. Γιαννουσάκη, η Πρόεδρος τριτέκνων  Ανατολικής Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά” κ. Μ. Ναυροζιδου, Η Προέδρος του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ» κ. Κλεφτογιάννη και μέλη του ΔΣ, ο Προέδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Δ. Αχαρνών κ. Κ. Κοσιωρής, o πρόεδρος του Συλλόγου κατά της εγκληματικότητας κ. Γ. Κουλογιάννης, η ΓΓ του Θρακικού Κέντρου , κ. Λ. Καμπακάκη. Από το ΔΣ των Εθελοντών του προφήτη Ηλία ο κ. Ν. Σιδηρόπουλος,  από τον Σύλλογο «Αριστοφάνης» η ΓΓ κ. Α, Γκρίνκο και πλήθος κόσμου από φίλους και συνεργάτες της ΕΓΕ Παράρτημα Αχαρνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *