Τι δήλωσε επί λέξει…

Σε συνέντευξή του στην Neue Zürcher Zeitung, ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικοί Φόρουμ που έχει πει δημόσια πως οι άνθρωποι θα γεμίσουν με τσιπάκια -ΕΔΩ- ισχυρίστηκε πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι μέρος της ανθρωπότητας τον βλέπει ως μπράβο μιας ελίτ που θέλει να καταπιέσει τους ανθρώπους και να τους στερήσει την ελευθερία τους μέσω μιας Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Είπε δηλαδή την αλήθεια, προκειμένου να την παρουσιάσει ως ψέμα! Κατά τον ίδιο τρόπο έχει… παραπονεθεί και o Bill Gates!

“Στο βιβλίο μου The Great Reset παρουσίασα τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και αργότερα αναφέρθηκα σε πιθανά μειονεκτήματα όπως η κατάσταση επιτήρησης. Θέλω απλώς να αποτρέψω την κατάχρηση”, είπε ο Schwab, λέγοντας πως θα ήταν άσκοπο να δικαιολογηθεί σε “θεωρητικούς συνωμοσίας”, όπως χαρακτηρίζονται πλέον όσοι βγάζουν τα άπλυτα στην φόρα!

Από την κρίση του κορωνοϊού, η κριτική στον Σουάμπ έχει αυξηθεί μαζικά, έχει λάβει απειλητικές επιστολές και το σπίτι του κοντά στη Γενεύη «φωτογραφήθηκε και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο», όπως είπε.

Την ίδια ώρα, η Μεγάλη Επανεκκίνηση ετοιμάζεται, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας, με τους διεθνιστές να προειδοποιούν για τον κίνδυνο μίας παγκόσμιας ύφεσης.

Το Φόρουμ φέτος πραγματοποιείται εν μέσω μίας θυελλώδους κατάστασης παγκοσμίως, με τον πληθωρισμό σε ΗΠΑ, Βρετανία και Ε.Ε. να καταγράφει ρεκόρ δεκαετιών. Οι πληθωριστικές πιέσεις υπονομεύουν την καταναλωτική εμπιστοσύνη, κλονίζοντας τις διεθνείς αγορές χρήματος και ωθώντας τις κεντρικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Fed, σε αύξηση επιτοκίων. Στο μεταξύ, οι επιπτώσεις στις αγορές πετρελαίου και τροφίμων από την εισβολή στην Ουκρανία και τα lockdown για την COVID-19 στην Κίνα, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση.

«Έχουμε τουλάχιστον τέσσερις κρίσεις, οι οποίες είναι συνυφασμένες η μία με την άλλη. Έχουμε υψηλό πληθωρισμό… έχουμε ενεργειακή κρίση… έχουμε επισιτιστική κρίση και έχουμε κλιματική κρίση. Και δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα αν συγκεντρωθούμε μόνο σε μία από τις κρίσεις», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ. «Αλλά εάν δεν λυθεί κανένα από τα προβλήματα, πραγματικά φοβάμαι ότι μπαίνουμε σε μια παγκόσμια ύφεση με τρομερές επιπτώσεις… στην παγκόσμια σταθερότητα», δήλωσε ο Χάμπεκ κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πάνελ του WEF.

Ο Σβαμπ προσπαθεί να πείσει πως η παγκόσμια αυτή κρίση δεν θα είναι στημένη, παριστάνοντας το θύμα! Τον πιστεύετε;;;

el.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *