Κύριε Βρεττέ, απειλές και επίδειξη οικονομικής δύναμης να κάνετε στους βολεμένους και προσκυνημένους σας. Είστε πολύ μικροί, φτωχοί και ανίκανοι να με εμποδίσετε να κάνω πράξη τον θρησκευτικό όρκο που δίνω στους πολίτες των Αχαρνών, να υπερασπίζομαι την ασφάλεια και τα συμφέροντα της πόλης μου.

Κύριε Παναγιώτη Βρεττέ, αντί για εξώδικα και ανούσιες απειλές, φρόνιμο και ηθικό είναι, σαν πρώην αστυφύλακας που «χρήσατε»  τον γιο σας αντιδήμαρχο Οικονομικών που διαχειρίζεται τους υπέρογκους δημοτικούς φόρους που πληρώνουν 180.000 πολίτες και κανείς δεν ξέρει που πάνε τα λεφτά τους, να παρακολουθήσετε  τι λέει ο γιος σας ζωντανά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σαν αντιδήμαρχος Οικονομικών.  

Μιχάλης Βρεττός: «Θα μπορούσα σε αυτό το σημείο να προκαλέσω τον οποιονδήποτε, μέσα στην αίθουσα είτε από το ακροατήριο είτε από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους,  να μου πει αν ξέρει έστω και ένας,  ποιο είναι το συνολικό ποσό που οφείλει ο δήμος Αχαρνών. Δεν γνωρίζει κανείς γιατί ποτέ δεν υπήρχε σωστή σύνδεση των υπηρεσιών».

Κύριε Μιχάλη Βρεττέ, επιβεβαιώνετε εσείς ο ίδιος,  ξεκάθαρα και με τον πιο επίσημο τρόπο, ζωντανά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,  ότι κανείς δημοτικός σύμβουλος αλλά και κανένας πολίτης ποτέ δεν γνώριζε και δεν γνωρίζει το συνολικό χρέος του δήμου Αχαρνών.

Κύριε Μιχάλη Βρεττέ, παραδεχτήκατε επιτέλους επίσημα ότι ο Ντούρος και ο Κασσαβός, σαν δήμαρχοι, σκόπιμα συνέχιζαν να αποκρύπτουν  και είχαν στο σκοτάδι όλα τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία από τους πολίτες των Αχαρνών και δικαιώνετε εμένα στο εκατό τις εκατό που υποστήριζα και υποστηρίζω δώδεκα χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο δήμος μας με τόσα έσοδα που τυγχάνει να έχει, θα έπρεπε να εμφανίζει μεγάλα οικονομικά αποθέματα.  Έφτασα μάλιστα σε σημείο να γίνω ακόμα και βίαιος για να καταφέρω να ξεσκεπάσω τη λεηλασία όλων των ταμείων, τα απίστευτα χρέη, δάνεια και τόκους που χρέωναν και χρεώνετε στις πλάτες των πολιτών εν αγνοία τους, έχοντας ήδη υποθηκεύσει το μέλλον πολλών γενεών .

Κύριε Μιχάλη Βρεττέ, σκοπίμως παρερμηνεύετε τα λεγόμενά μου για να δημιουργήσετε για άλλη μία φορά λανθασμένες εντυπώσεις.

Κύριε Μιχάλη Βρεττέ, διαβάστε καλά το δελτίο Τύπου που έγραψα και δώστε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό σας να καταλάβει τι εννοώ…  Αρχικά είναι κρίμα να απαξιώνετε με τέτοιο τρόπο τους πολίτες του δήμου Περιστερίου.

Ο λόγος για τον οποίο αναφέρθηκα στο δήμο Περιστερίου είναι για να δώσω έμφαση στην αξιοκρατία που επικρατεί στον συγκεκριμένο δήμο καθώς εκεί αν κάποιος είναι ανεπάγγελτος ή ανίκανος να λύσει λυμένο πρόβλημα ή δηλώνει δημόσια ότι όλα τα χρέη και τα δάνεια της πόλης του είναι δημοσιευμένα την ίδια στιγμή που  λέει ο ίδιος,  ότι ποτέ κανένας δεν γνώριζε και δεν γνωρίζει  μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ζωντανά το συνολικό χρέος του δήμου του όχι δεν θα γινόταν ποτέ αντιδήμαρχος αλλά δεν θα μπορούσε να έχει καμία τύχη ούτε ως απλός υπάλληλος του δήμου Περιστερίου.

Κύριε Παναγιώτη Βρεττέ, δεν ζήτησα ποτέ να μου καταθέσετε προσωπικά τα περιουσιακά σας στοιχεία αλλά ως οφείλετε εσείς σαν πρώην αστυφύλακας αλλά και ο γιος σας σαν αντιδήμαρχος  Οικονομικών να δικαιολογήσετε στους πολίτες των Αχαρνών την κοινωνική και οικονομική σας κατάσταση, όπως έπραξα εγώ  όταν αφήσατε μομφή προς το πρόσωπό μου χαρακτηρίζοντάς με άνθρωπο της νύχτας και επιστρατεύοντας ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να με διαβάλουν ότι δήθεν έχω μπράβους και ανθρώπους της νύχτας και με τα όπλα θα μπω και θα διώξω τους ΡΟΜΑ από το Μενίδι.

Απορίας άξιο είναι όταν κατηγορούν δημόσια τον  γιο σας για οικονομικά σκάνδαλα όπως απευθείας αναθέσεις, απαλλοτριώσεις εκατομμυρίων ευρώ και άλλα γιατί εκεί δεν θίγεται η αξιοπρέπειά σας και η οικογενειακή σας ηρεμία…

Να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις αγνοώντας κάθε συνέπεια και κάθε πολιτικό κόστος ώστε να τιμήσω τους πολίτες  που με τίμησαν,  με εμπιστεύτηκαν και με εμπιστεύονται για να καταφέρω να έρθουν όλα τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία στη διάθεση τους και  να μπει ένα τέλος στη λεηλασία και την καταλήστευση των ταμείων του δήμου.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *