Η 3η κατά σειρά, βάσει νόμου, τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη το πρωί της Πέμπτης 12 Μαΐου υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Μιχάλη Βρεττού και του επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή μελών του συντονιστικού οργάνου (Περιφέρεια, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Α.Τ. Αχαρνών, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αχαρνών, Τμήμα Πρασίνου, Δημοτική Αστυνομία, Δασαρχείο, Εθελοντές).

Στην ενημέρωσή του ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου τόνισε ότι οι υπηρεσίες βαδίζουν πάνω στον σχεδιασμό που είχε γνωστοποιηθεί στα δύο προηγούμενα συντονιστικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι:

  • Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί πέριξ των πυροσβεστικών κρουνών
  • Έχουν ξεκινήσει οι αντιπυρικοί καθαρισμοί σε Βαρυμπόπη, Θρακομακεδόνες και Ολυμπιακό Χωριό από τα τμήματα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας,
  • Εντός των επομένων ημερών θα έχουν τελεσφορήσει οι διαδικασίες πρόσληψης οδηγών και εργατών πυρασφάλειας.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αχαρνών κινείται με σχέδιο και προγραμματισμό, ενώ θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Κλείνοντας όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν να υπάρξει μια ήρεμη περίοδος για όλους με τα λιγότερα δυσάρεστα συμβάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *